Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    11007,37%0,81
  • DOLAR

    42,52% 0,07
  • EURO

    49,55% -0,06
  • GRAM ALTIN

    5743,85% -0,15
  • Ç. ALTIN

    9322,75% 0,27
Meridyen Eğitim Kurumları
SAĞLIK

Çalışanların ruh sağlığı alarm veriyor

GÜNDEM

Kadın Hakları Günü’nde güçlü mesaj: Eşitlik mücadelesi asla durmayacak

SPOR

Nevşehir Belediyesi SK Kadın Sutopu Takımı Çekya’da

EĞİTİM

ERÜ’den tarihi başarı

Tarih: 08.01.2025 14:47 Güncelleme: 08.01.2025 14:47
BAŞKAN YILMAZ MAKAM ARACINI EMNİYETE HİBE ETTİ, AK PARTİ KARŞI ÇIKTI

AK PARTİ’DEN EMNİYETE ARAÇ HİBE EDİLMESİNE RET KARARI

YILMAZ: “POLİSLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, geçmiş dönemde alınan ve ihtiyaç fazlası olarak otoparkta bekletilen ikinci makam aracını İl Emniyet Müdürlüğü’ne hibe etmek istedi ancak AK Partili meclis üyeleri karşı çıktı. Bu karar karşısında Başkan Yılmaz şaşkınlığını gizleyemedi. Mecliste yapılan oylamada oy çokluğuyla araç, polislerin kullanımı için hibe edilse de AK Partili üyelerin İl Emniyet Müdürlüğü’ne araç tahsis edilmesinden neden rahatsızlık duyduğu merak konusu oldu.

Geçtiğimiz aylarda Şehitkamil Belediyesi tarafından yaptırılan 621 konutu polislerin kullanımı için İçişleri Bakanlığı’na devrini gerçekleştiren Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, bu kez de geçmiş dönemlerde ikinci makam aracı olarak alınan TOGG marka aracı İl Emniyet Müdürlüğü’ne hibe etmek istedi. Yılmaz’ın bu isteği Şehitkamil Belediye Meclisi’nde gündem maddesi olarak görüşülerek, oylamaya sunuldu.

ARAÇ OY ÇOKLUĞUYLA EMNİYETE HİBE EDİLDİ

Yılmaz’ın örnek teşkil eden bu davranışından AK Partili meclis üyeleri rahatsızlık duydu. AK Parti Şehitkamil Belediyesi Meclis üyeleri aracın emniyete verilmesini istemedi. Yapılan oylamada AK Partililer tarafından karara ret oyu verilse de diğer meclis üyelerinin desteğiyle oy çokluğuyla araç emniyete tahsis edildi.

AYLARDIR OTOPARKTA YATIYORDU

İhtiyaç fazlası durumda olan ve İl Emniyet Müdürlüğü’ne araç tahsis etmesine karşı çıkan ve AK Partili üyelerine bilgilendirmelerde bulunan Başkan Yılmaz, “Bize bir araç yetiyor. İhtiyaç fazlası olarak aylardır otoparkta yatıyor. Biz de bunu değerlendirmek istedik ve araç ihtiyacı olan Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğümüze hibe ettik. Markasının TOGG olmasından dolayı polemik yaratılmasına anlam veremiyorum” dedi.

TOGG MİLLİ GURURUMUZDUR

Yılmaz, Türkiye’nin kendi imkanlarıyla savunma sanayi, otomotiv ve daha birçok alanda ürettiği yüksek katma değerli teknolojilerle gurur duyduklarını anlattı. TOGG marka araç üzerinden tartışma ve polemik yaratılmaması gerektiğini ifade eden Yılmaz, “Her şeyden önce TOGG bizim gurur kaynağımızdır. SİHA, İHA, ASELSAN ve daha niceleri bizim milli gururumuzdur” ifadelerini kullandı.

İKİ ARAÇ ÇOK FAZLA

Yılmaz, belediye bünyesinde iki adet makam aracı bulunduğunu ve bunun da çok fazla olduğunu belirterek, “İl Emniyet Müdürlüğümüzün araç ihtiyacı var. Yaptığımız istişareler sonucunda böyle bir karar aldık ve konuyu Şehitkamil Belediyesi meclis üyelerimizin oylarına sunduk. Gönül isterdi ki bu aracın tahsisi noktasında oy birliği ile hibe işlemini tamamlayalım ama AK Partili arkadaşlarımız karşı çıksa da diğer meclis üyelerimizin kabul oyuyla hibe işlemini gerçekleştirdik. İl Emniyet Müdürlüğümüze hayırlı olsun” diye konuştu.

POLİS VE JANDARMAMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Emniyet ve jandarma teşkilatının huzur ve refahı için ellerinden geleni yapacaklarını anlatan Yılmaz, şunları kaydetti: “Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz aylarda Valilikte bir protokol imzalayarak belediyemiz tarafından yaptırılan 621 konutu polislerimizin kullanımı için İçişleri Bakanlığı’na devrini gerçekleştirmiştik. Şunu çok iyi buluyoruz ki huzurlu bir kent olmanın yolu huzurlu güvenlik güçlerinden geçer. Polisimiz, jandarmamız mutlu olmalı ki biz de huzurlu olmalıyız. İmkanlarımız ölçüsünde her zaman güvenlik güçlerimizin yanındayız. Bu anlamda emniyetimizin ihtiyacı da varken, bizde de ihtiyaç fazlası olarak otoparkta bekletilen ikinci makam aracımızı polislerimizin kullanımı için emniyete hibe ettik. Allah, tüm polis ve jandarmalarımızı her türlü beladan ve kazadan korusun inşallah."


Gaziantep,Şehitkamil Belediyesi
belediye365.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!

Hasan
11.09.2025 15:47:33
Devletimiz gereğini yapacaktır

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.FENERBAHÇE A.Ş. 14 9 0 5 18 32
3.TRABZONSPOR A.Ş. 14 9 1 4 13 31
4.GÖZTEPE A.Ş. 14 7 2 5 10 26
5.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 14 7 4 3 7 24
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 14 6 4 4 -1 22
8.KOCAELİSPOR 14 5 6 3 -3 18
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 14 4 6 4 3 16
10.CORENDON ALANYASPOR 14 3 4 7 -1 16
11.TÜMOSAN KONYASPOR 14 4 7 3 -4 15
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 14 3 6 5 -6 14
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 14 4 8 2 -11 14
14.KASIMPAŞA A.Ş. 14 3 7 4 -7 13
15.İKAS EYÜPSPOR 14 3 8 3 -8 12
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 14 2 6 6 -17 12
17.GENÇLERBİRLİĞİ 14 3 9 2 -7 11
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 14 2 10 2 -13 8
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti