Meridyen Eğitim Kurumları
Ramazan ayınız mübarek olsun
Meridyen Eğitim Kurumları
GÜNDEM

Bursa İtfaiyesi'nden Şubat ayı yangın raporu

YEREL YÖNETİMLER

ODUNPAZARI BELEDİYESİ'NDEN KADINLARA ÖZEL İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ FİLM GÖSTERİMİ

YEREL YÖNETİMLER

Kadın Jandarmalar Araçları Ceza İçin Değil Kadınlara Karanfil Vermek İçin Durdurdu

YEREL YÖNETİMLER

Başkan Topaloğlu’ndan Tekirova’da iftar

Başkan Tugay aşevinde yemek hazırlığına katıldı

Başkan Tugay aşevinde yemek hazırlığına katıldı

Başkan Tugay aşevinde yemek hazırlığına katıldı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, tencerelerin ihtiyaç sahibi yurttaşlar ve iftar sofraları için kaynadığı İzmir Büyükşehir Belediyesi Aşevi’ni ziyaret etti. Günde 30 bin kişilik yemek üreten aşevinde özveriyle çalışan personele teşekkür eden Başkan Tugay eline kepçeyi alarak yemek hazırlığına katıldı.

İZMİR (İGFA) - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay,  Buca Sosyal Yaşam Kampüsü içerisindeki  aşevini ziyaret etti. İzmir Büyükşehir Belediyesi Aşevi’nin adeta bir fabrika gibi çalıştığını belirten Başkan Tugay, “Aşevimiz sosyal hizmetler alanında belediyenin önemli karargahlarından birisi. Hijyenik şartlarda, güvenli ve sağlıklı pişirilen yemekler kentin dört bir yanına ulaşıyor. Burada yapılan işten gurur duyuyoruz. Göreve başladığımdan bu yana aşevinin kapasitesini artırdık. İhtiyacı olan yurttaşların temel gıda ihtiyaçlarının karşılanması için üzerimize düşeni yapmaya gayret edeceğiz” dedi.

Başkan Tugay’dan personele teşekkür

Temiz bir ortamda, titiz bir şekilde işlerini severek yapan personele teşekkür eden Başkan Tugay, “Pek çoğu uzun yıllardır burada görev yapıyor. Yoğun çalışma ortamına rağmen belediyenin yaptığı her işin güzel olması için çalışıyorlar. Onlara teşekkür ediyorum. Bir yerde profesyonel bir iş yaparken diğer yandan hayır işi yapıyorlar. Ben de kepçeyle bir ucundan tutarak küçük bir katkıda bulundum” diye konuştu.

Kimse yatağa aç girmesin

İzmir Büyükşehir Belediyesi Aşevi aracılığıyla Eşrefpaşa Hastanesi, Zübeyde Hanım Huzurevi, Güçsüzler Evi, kadın sığınma evleri (haftanın 7 günü),  yalnız yaşayan ve yemek yapmakta zorlanan yaşlı yurttaşlar ve engelli bireylerin evleri, Gültepe Kültür Merkezi (haftanın 5 günü), özel eğitim okulları, dernekler ve halk eğitim merkezleri (haftanın 6 günü), eğitim öğretim döneminde devlet üniversitelerinde okuyan öğrencilere sıcak yemek ulaştırıyor.  

Ramazan dayanışması

İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir’in 30 ilçesinde iftar sofraları kurarken, yerinde hizmet anlayışıyla kentin farklı mahallerinde kurulan 11dayanışma noktasına, muhtarlık ve derneklere iftar yemeği de dağıtıyor. Ayrıca ramazan ayı boyunca özel yemek menüleri hazırlanarak her gün iftar saatinden önce ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor.



Ambalaj ürünleri pazarlama
Ahsen Güzellik Merkezi

Kategori İçeriği

Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Ramazan ayınız mübarek olsun
LÖSEV RAMAZAN BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 26 21 0 5 37 68
2.Fenerbahçe 25 19 2 4 40 61
3.Samsunspor 26 15 6 5 14 50
4.Beşiktaş 25 12 5 8 14 44
5.Eyüpspor 26 12 7 7 11 43
6.Göztepe 25 10 9 6 10 36
7.İstanbul Başakşehir 25 10 9 6 7 36
8.Gazişehir Gaziantep 25 10 10 5 0 35
9.Rizespor 26 10 13 3 -10 33
10.Antalyaspor 26 9 11 6 -17 33
11.Trabzonspor 25 8 9 8 9 32
12.Kasımpaşa 26 7 8 11 -6 32
13.Alanyaspor 26 8 11 7 -8 31
14.Konyaspor 26 7 12 7 -8 28
15.Sivasspor 26 7 13 6 -11 27
16.Bodrum FK 26 7 13 6 -11 27
17.Kayserispor 25 6 10 9 -18 27
18.Hatayspor 25 3 15 7 -18 16
19.Adana Demirspor 26 2 20 4 -35
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti