- İMSAK 05:29
- GÜNEŞ 06:54
- ÖĞLE 13:16
- İKİNDİ 16:43
- AKŞAM 19:27
- YATSI 20:47
-
BIST 100
16175,23%-0,52
-
DOLAR
44,34% 0,10
-
EURO
51,52% 0,06
-
GRAM ALTIN
6296,25% 0,31
-
Ç. ALTIN
10757,95% 0,00
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
Konya Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftar programında gençlerle buluştu. Programın ardından Başkan Kılca, teravih buluşmaları kapsamında Çimenlik Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
KONYA (İGFA) - Konya'da Aziziye Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftar programına; Çatalhöyük Anadolu Lisesi, Hamza Yerlikaya Spor Lisesi, Celaleddin Karatay Tarım ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Sadreddin Konevi Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Türk Telekom Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri ile Karatay Gençlik Meclisi gönüllüleri ve koordinatörleri katıldı.
Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada gençlerle yakından ilgilenen Başkan Kılca, onların düşünce ve beklentilerini dinledi.
KILCA: RAMAZAN’IN MANEVİ İKLİMİNİ GENÇLERİMİZLE YAŞIYORUZ
Programda konuşan Başkan Hasan Kılca, Ramazan ayı boyunca ilçedeki lise öğrencilerini iftar programlarında bir araya getirdiklerini söyledi.
Başkan Kılca, gençlerle birlikte Ramazan’ın bereketini yaşamanın kendisi için büyük bir mutluluk olduğunu söyleyerek şöyle devam etti; “Her gün farklı bir okuldan öğrencilerimizle burada buluşuyoruz. Ramazan, rahmet, mağfiret ve cehennem azabından kurtuluş ayıdır. Rabbim bizleri tekrar bu mübarek aya kavuştursun, Ramazan Bayramı’na erişmeyi nasip etsin. Biz, gençlerimizi milli ve manevi değerlerine bağlı, ülkesini, vatanını, bayrağını ve ezanını seven bireyler olarak yetiştirmek için gayret ediyoruz.” dedi.
Hasan Kılca, programların her yıl artırılarak sürdürülmeye devam edeceğini vurgulayarak, “Her zaman gençlerimizin yanında olacağız. Davetimize icabet ettiniz, Allah hepinizden razı olsun.” ifadelerini kullandı.
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















