Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    14169,71%-0,22
  • DOLAR

    42,72% 0,07
  • EURO

    50,16% -0,05
  • GRAM ALTIN

    5964,42% 0,94
  • Ç. ALTIN

    9593,04% 0,77
Meridyen Eğitim Kurumları
SİYASET

Başkan Kerman İpsala'da hayata geçirilen ve yeni dönem hedefleri anlattı

YEREL YÖNETİMLER

İscehisar Belediye Başkanı Seyhan Kılınçarslan, Bakan Murat Kurum'u Ziyaret Etti

YEREL YÖNETİMLER

Döne Çakmak İlkokulu, İscehisar Belediye Başkanı Seyhan Kılınçarslan'a Teşekkür Plaketi Verdi

YEREL YÖNETİMLER

Muharip Gaziler Derneği Temsilcileri, İscehisar Belediye Başkanı'nı Ziyaret Etti

Tarih: 13.03.2025 11:04 Güncelleme: 13.03.2025 11:04
BAŞKAN GÜLPINAR, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ

sonra 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde çalışan kadın personellerin 1 gün idari izinli sayılacağını müjdeledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Cumhuriyet Gastronomi Merkezi’nde iftar programı düzenlendi.

Programa Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar’ın yanı sıra Şanlıurfa Kent Konseyi Başkanı Süleyman Hartavioğlu, Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Serap Yavuz Madenli, İl Müftü Yardımcısı Zeynep Kaya Demirtaş, Öz Belediye İş Başkanı Sendikası Genel Başkanı Aziz Bakır ve Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Reşat Özmen, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Güleser Bayraktar ve Kadın Aile Destek Merkez birim sorumluları katıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, kadınlara gül hediye ederek, bu anlamlı günlerini kutladı.

BAŞKAN GÜLPINAR: KADINLARI HER ZAMAN DESTEKLEMEYE HAZIRIZ 

Düzenlenen iftar programının ardından açıklamada bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak, “Bu gece, Kadın Aile Daire Başkanlığımızın organizasyonu ile burada, hem çalışanlarımızla, hem Kent Konseyi hem de Müftülükten temsilcilerle birlikte güzel bir iftar yemeği düzenledik. Bu anlamlı günü, manevi bir ortamda kutlama fırsatı bulduk. Kadın çalışanlarımızın rahatı ve huzuru bizim için son derece önemli. Onların, hem çalışma hayatında gösterdikleri çaba hem de özel hayatlarında, özellikle evli ve çocuklu olanlar için, ev ve iş yaşamını birlikte sürdürebilmek gerçekten büyük bir emek gerektiriyor. Hepsinden Allah razı olsun, emeklerine sağlık. Belediyemizde de kadınlarımızın çok ciddi katkılarını görüyoruz; bizlere sağladıkları destek, gösterdikleri performans ve yaptıkları emeklerle büyük bir öneme sahipler. Bizler de her zaman onları desteklemeye hazırız. Bugün vesilesiyle bir kez daha tüm kadın çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDE ÇALIŞAN KADIN PERSONELLERE MÜJDE 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde çalışan kadın personellere yönelik müjdeli bir haber de paylaşan Başkan Gülpınar, “Öz Belediye Sendikamızın tavsiyesi doğrultusunda, bundan sonra 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadın çalışanlarımızı 1 gün idari izinli sayacağız inşallah. Ayrıca, bir günlük maaş yevmiyesini de onların hesaplarına ikramiye olarak yatırmayı planlıyoruz. Bu uygulama sadece kadınlarımız için değil, engelliler için de geçerli olacak. Engelliler Günü geldiğinde, hafta boyunca kutlamalar yapılırken, o gün de benzer bir müjdeyi inşallah vereceğiz. Böyle bir karar aldık ve bu kararın tüm çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Yanılmıyorsam, Türkiye'de belki de ilk defa örnek bir uygulama olacak. Bunun da Şanlıurfa'dan, belediyemizden başlamış olmasını çok önemsiyorum. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

MADENLİ’DEN TEŞEKKÜR 

Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Serap Yavuz da, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kendilerine yönelik iftar programı düzenleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar ve Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Güleser Bayraktar’a teşekkür etti.

Tüm kadınlarla dayanışma içerisinde bir arada olmalarının büyük bir heyecan kaynağı olduğunu vurgulayan Madenli, “Şanlıurfa Kent Konseyi kadın üyesi olarak, ilimizdeki tüm kadınların daha güçlü bir şekilde var olmaları, toplumsal cinsiyet eşitliği açısından karar mekanizmalarına dâhil edilmeleri amacıyla bir arada olmak, bizim için son derece kıymetli bir durum. Amacımız, kadınlarımızın sesi olmak, onların düşüncelerini ve önerilerini Kent Konseyi aracılığıyla Büyükşehir Belediyesi'ne iletmek” ifadelerine yer verdi.

Program, günün anısına çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.


Şanlıurfa,Şanlıurfa Belediyesi
belediye365.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!

Hasan
11.09.2025 15:47:33
Devletimiz gereğini yapacaktır

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 16 12 1 3 24 39
2.FENERBAHÇE A.Ş. 16 10 0 6 22 36
3.TRABZONSPOR A.Ş. 16 10 1 5 14 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 16 8 3 5 10 29
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 16 7 4 5 7 26
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 16 6 3 7 4 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 16 6 5 5 -2 23
8.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 16 5 6 5 5 20
9.KOCAELİSPOR 16 5 6 5 -3 20
10.CORENDON ALANYASPOR 16 3 4 9 -1 18
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 16 4 6 6 -3 18
12.TÜMOSAN KONYASPOR 16 4 8 4 -8 16
13.GENÇLERBİRLİĞİ 16 4 9 3 -4 15
14.KASIMPAŞA A.Ş. 16 3 7 6 -7 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 16 4 9 3 -14 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 16 2 6 8 -17 14
17.İKAS EYÜPSPOR 16 3 9 4 -11 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 16 2 11 3 -16 9
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti