- İMSAK 05:48
- GÜNEŞ 07:13
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:15
- YATSI 20:34
-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,18% 0,15
-
EURO
50,58% -0,67
-
GRAM ALTIN
7161,16% -0,61
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
-BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR: “SAĞLIK ALANINDAKİ YATIRIMLARLA DA TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLUYORUZ”
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ziyagökalp Mahallesi’ne yeni bir Aile Sağlığı Merkezi yapılacağının müjdesini verdi.
Eylül ayı meclis toplantısında Ziyagökalp Mahallesi’ne Aile Sağlığı Merkezi yapılması için karar aldıklarını hatırlatan Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla önemli sağlık yatırımlarını hayata geçirdiklerini belirterek, belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sağlık alanındaki yatırımlarla da Türkiye’ye örnek olduklarını vurguladı.
Kayseri’de bütün ihtiyaçlara cevap veren kurumların başında belediyelerin geldiğine ve bunun bir kültür haline dönüştüğüne dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, yıllardır süregelen bu kültürü en iyi şekilde yerine getirerek yatırımları vatandaşların hizmetine sunduklarını ifade etti.
Başkan Çolakbayrakdar, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Kocasinan’ımız ve Kayseri’miz büyüyor. Her noktada vatandaşımıza hizmet edecek mekânlara ihtiyaç duyuluyor. Ziyagökalp Mahallemizde yaptığımız kentsel dönüşüm çalışmaları neticesinde mahallenin çehresi değişiyor. Yine mecliste aldığımız kararla Ziyagökalp Mahallesi’nde de bir sağlık merkezinin protokolü imzalanacak. Özellikle hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Allah hayırlarını kabul etsin. Şehrimize hayırlı olsun. Kamunun bütün kurumlarının vatandaşımıza hizmet etmek ve hayatını kolaylaştırmak için el birliğiyle çalışmaları koordine etmenin gayreti içerisindeyiz. Önceliğimiz, bölgemizde yaşayan insanların huzurlu bir şekilde yaşamaları ve daha mutlu bir hayata kavuşabilmeleridir. Bunun için bütün belediye birimlerimizle Kocasinan’ın her bölgesinde, her alanda çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Bu vesileyle hasta olan ve tedavi gören kardeşlerimize Rabbimden şifa dilerken, vatandaşlarımızın sağlığı için fedakârca çalışan tüm sağlık çalışanlarına da kolaylıklar diliyorum.”
Başkan Çolakbayrakdar, Kayserililerin sağlığına katkı sağlayan modern sağlık merkezleriyle vatandaşlara konforlu ortamlar sunmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Kayseri,Kocasinan Belediyesi
belediye365.com
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















