- İMSAK 05:47
- GÜNEŞ 07:11
- ÖĞLE 13:18
- İKİNDİ 16:37
- AKŞAM 19:16
- YATSI 20:35
-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, basının demokrasinin temel taşlarından biri olduğunu belirterek tüm gazetecilerin bayramını kutladı.
Basının halkı doğru, tarafsız ve hızlı bilgilendirme görevini büyük bir özveriyle yerine getirdiğini vurgulayan Başkan Canpolat, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “24 Temmuz 1908 tarihinde sansürün kaldırılmasıyla birlikte kutlanmaya başlanan Gazeteciler ve Basın Bayramı, halkın haber alma hakkı adına önemli bir dönüm noktasıdır. Günümüzde gelişen iletişim araçlarıyla birlikte gazetecilik daha da önemli hale gelmiş; basın mensuplarımız, toplumun gözü, kulağı ve sesi olmuştur. Başta ilimizde görev yapan yerel basın emekçileri olmak üzere, mesleğini etik ilkeler doğrultusunda, sorumluluk bilinciyle sürdüren tüm gazetecilerimizin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”
Başkan Canpolat, açıklamasının sonunda, görevi başında hayatını kaybeden gazetecileri rahmetle anarken, mesleğini sürdüren basın mensuplarına da başarılar diledi.
Şanlıurfa,Haliliye Belediyesi
belediye365.com
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















