- İMSAK 05:48
- GÜNEŞ 07:13
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:15
- YATSI 20:34
-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,17% 0,15
-
EURO
50,89% -0,03
-
GRAM ALTIN
7260,06% 0,76
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Tarsus Belediyesi, kadınların sosyal hayatta daha güçlü yer almasını sağlamak ve sağlık konusunda farkındalıklarını artırmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın köy ziyaretleri sırasında verdiği söz üzerine, Karadirlik, Kadelli, Dörtler ve Yazlık mahallelerinden 75 kadın için Eshab-ı Kehf gezisi düzenlendi.
Tarsus Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün koordinesinde gerçekleşen etkinlikte, kadınlar hem keyifli bir gün geçirdi hem de sağlık konusunda bilgilendirildi. “Doğada Sağlık Var” projesi kapsamında düzenlenen bilgilendirme etkinliğinde doktorlar, kadın kanserlerinde erken teşhisin önemi, sağlıklı yaşam alışkanlıkları ve düzenli kontrollerin gerekliliği üzerine bilgi verdi.
DOĞADA SAĞLIK, SOSYAL HAYATTA DAYANIŞMA
Ziyaret boyunca kadınlar, Eshab-ı Kehf’in tarihi ve kültürel değerleri hakkında da bilgi edinme fırsatı buldu. Aynı zamanda bir araya gelerek deneyimlerini paylaşan kadınlar, sosyal bağlarını güçlendirdi. Tarsus Belediyesi, kadınların sağlık, eğitim ve sosyal hayatta daha güçlü yer alması için destekleyici projelerini sürdürmeye devam ediyor.
Mersin,Tarsus Belediyesi
belediye365.com
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















