Tarih: 17.07.2024 10:28

Başkan Bakkalcıoğlu İzmit Belediye Başkanı Hürriyet’e ekonomik ulaşım projesi BOZTRAM hakkında bilgi verdi

Facebook Twitter Linked-in

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile bir araya gelerek ilçenin önemli projelerinden birisi olan ve yurt genelinde bir ilk olarak örnek gösterilen ekonomik ulaşım projesi BOZTRAM hakkında bilgi verdi.
Başkan Bakkalcıoğlu’nu makamında ziyaret eden İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, beraberindeki Başkan Yardımcıları Lütfü Obuz ve Muhammet Ertürk ile İzmit Belediyesi Teknik Heyeti, Başkan Bakkalcıoğlu ile bir süre görüşerek sohbet etti. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ve Belediye faaliyetleri hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Başkan Bakkalcıoğlu Hürriyet’e pek çok belediyenin ilgi gösterdiği Boztram Nostaljik Tramvay Projesi hakkında bilgi verdi. Başkan Hürriyet, Başkan Bakkalcıoğlu’na makamındaki ziyaretinin sonunda misafirperverliği nedeni ile teşekkür ederek hediye takdiminde bulunurken Başkan Bakkalcıoğlu da Başkan Hürriyet’e ziyaretinin anısına plaket takdiminde bulundu ve Nutuk hediye etti.
Başkan Bakkalcıoğlu daha sonra misafiri Başkan Hürriyet ve beraberindekilerle birlikte tramvaya binerek hangara gitti. Yol boyunca tramvayda, istasyonlarda ve hangarda incelemelerde bulunan Başkan Hürriyet, Başkan Bakkalcıoğlu’ndan proje hakkında detaylı bilgiler aldı.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
... ...