- İMSAK 05:38
- GÜNEŞ 07:03
- ÖĞLE 13:17
- İKİNDİ 16:40
- AKŞAM 19:21
- YATSI 20:41
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,27% 0,18
-
EURO
51,18% 0,78
-
GRAM ALTIN
6571,65% -4,04
-
Ç. ALTIN
11186,94% -2,43
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı başkanlığında esnafın temsilcileri ile sanayi sitesi sorununun çözümü için yapılacak çalışmalar hakkında bir toplantı düzenlendi.
Başkan Arı’nın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Yüzer ile Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Nevşehir Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Korkutmaz, Birlik Genel Sekreteri Ahmet Özgün ve Madeni İşler Odası Genel Sekreteri Yıldırım Ulucan katıldı.
Toplantıda konuşan Başkan Rasim Arı, sanayi esnafının tüm sorunlarını bildiğini ve söz için değil icraat için çaba sarf ettiklerini belirterek, bir yol haritası çizmek ve uygulama aşamalarına geçmek için bir araya geldik dedi.
Sanayi esnafımızın kanayan yarasının artık kapanması en büyük arzumuz diye konuşan Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı konuşmasının devamında “Öncelikle kıymetli Belediye Başkanımız Rasim Arı’ya esnafımızın kanayan yarası olan ve artık kapanması en büyük arzumuz olan sanayi sitesi sorununun çözümü için esnafın temsilcileriyle bir araya gelerek yapılacak çalışmalar hakkında hem istişare etmesi hem de bir yol haritası hazırlanması bizleri ve esnaflarımızı ziyadesiyle memnun etmiştir. Bundan sonra ki süreçte de sık sık bir araya gelerek süreci hızlandırmak ve somutlaştırmak adına özverili çalışmalar yapan kıymetli Belediye Başkanımız Rasim Arı’ya ve onun nezdinde bütün ekibine teşekkürü borç bilirim” dedi.
Nevşehir,Nevşehir Belediyesi
belediye365.com
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















