- İMSAK 05:38
- GÜNEŞ 07:03
- ÖĞLE 13:17
- İKİNDİ 16:40
- AKŞAM 19:21
- YATSI 20:41
-
BIST 100
16115,13%-0,27
-
DOLAR
44,31% 0,25
-
EURO
50,82% 0,04
-
GRAM ALTIN
6705,00% -2,10
-
Ç. ALTIN
11172,56% -2,55
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Beyşehir Yaka Manastır Tabiat Parkı’nda yürütülen çevre düzenleme çalışması tüm hızıyla sürüyor.
Konya Valisi İbrahim Akın, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Beyşehir Yaka Manastır Tabiat Parkı’nda yürütülen çevre düzenleme çalışmalarını inceleyerek son durum hakkında bilgi aldı.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’nın birçok ilçesinde turizm potansiyeli varlığına dikkati çekerek, bu potansiyeli ortaya çıkarma noktasında yoğun bir çaba ve gayret içerisinde olduklarını vurguladı.
Beyşehir’in de turizm anlamında Konya’nın en önemli ilçelerinin başında geldiğinin altını çizen Başkan Altay, “Yaka Manastır Tabiat Parkı, eşsiz göl manzarası, yeşil dokusu ve doğal güzellikleriyle turizm potansiyeli yüksek bir alan. Burada göl manzaralı bir restoran ve 9 bungalov evden oluşan tesis inşa ederek turizmi canlandırmayı hedefliyoruz. Sayın Valimiz ve milletvekilimizle birlikte devam çalışmaları inceledik. Tesisi en geç 2025 yılı içinde kullanıma açmayı arzu ediyoruz. Amacımız Beyşehir’imizi önemli bir turizm destinasyon haline getirmek. Hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Konya Valisi İbrahim Akın, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Beyşehir Gölü kenarında Devlet Su İşleri tarafından yürütülen çalışmaları da inceledi.
Konya,Konya Belediyesi
belediye365.com
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















