- İMSAK 05:45
- GÜNEŞ 07:09
- ÖĞLE 13:18
- İKİNDİ 16:38
- AKŞAM 19:17
- YATSI 20:36
-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
BAŞKAN BOLTAÇ; “KURBAN PAZARI ZİYARETİYLE ÜRETİCİLERİN SORUNLARI DİNLEDİK”
BAŞKAN BOLTAÇ’TAN HAYVAN ÜRETİCİSİNE TAM DESTEK
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Kurban Bayramı öncesinde kurulan Kurban Pazarı’nı ziyaret ederek üreticilerle bir araya geldi. Esnafın talep ve sorunları tek tek dinlendi, çözüm önerileri üzerinde istişareler yapıldı. Başkan Boltaç üreticilerinin yanında olduğunu vurguladı.
Başkan Boltaç, üreticilerin pazar alanındaki stantlarını gezerek satış koşullarını ve müşteri yoğunluğunu yerinde gözlemledi. Belediye yetkilileri ve ilgili müdürlerin de eşlik ettiği ziyarette, üreticilerin beklentilerini ve taleplerini dinleyen Başkan Boltaç; fiyat politikası, hijyen koşulları, pazara ulaşım kolaylığı ve altyapı ihtiyaçları başta olmak üzere çeşitli konularda notlar aldı. Bu süreçte belediyenin rolünün, üreticilerin en iyi şartlarda çalışma ortamına kavuşmasını sağlamak olduğunu vurguladı.
HIZLI MÜDAHALE VE ÇÖZÜM ADIMLARI
Belediye bünyesindeki ilgili birim müdürlerine, ziyaret sırasında ortaya çıkan sorunların hızlı ve kalıcı bir şekilde çözüme kavuşturulması talimatını veren Başkan Ali Boltaç, “Üreticilerimiz, ilçe ekonomimizin belkemiğini oluşturuyor. Onların güçlü sesi ve üretkenliğiyle Tarsus’u her alanda daha ileriye taşımaya kararlıyız.” dedi. Ayrıca, Kurban Pazarı’nda vatandaşların rahatça alım satım yapabilmesi için hijyen ve trafik düzenlemelerinin sürekli kontrol altında tutulacağını da belirtti.
TARSUS BELEDİYESİ SAHADA, ÜRETİCİNİN YANINDA
Ziyaret esnasında belediye ekipleri, pazardaki ortak kullanım alanlarına ek temizlik personeli seferber ederken; ihtiyaç duyulan altyapı iyileştirmeleri için de saha çalışması başlatıldı. Böylece hem üreticilerin hem de alıcıların huzurlu bir ortamda alışveriş yapabilmesi sağlanmış olacak. Başkan Boltaç, belediye olarak dayanışma ruhunu canlı tutmanın, kentin refahına büyük katkı sunduğunu kaydetti.
BAŞKAN ALİ BOLTAÇ: "ÜRETİCİMİZİN YANINDAYIZ, DAYANIŞMAYLA BÜYÜYORUZ"
Kurban Pazarı’nda hem üreticilerle hem de vatandaşlarla bir araya gelen Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, ‘’Tarsus olarak üreticinin emeğini ve alın terini her zaman koruyor, yüceltiyoruz. Üreticilerimiz bizlere ihtiyaçlarını doğrudan aktarırken biz de belediyemizin tüm imkanlarıyla yanlarında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Sorunlarını dinliyor, çözüm yollarını birlikte planlıyoruz. Çünkü güçlü bir Tarsus, üreticisinin refahıyla mümkündür. Bu bayramda da halkımızın daha temiz, düzenli ve güvenli bir ortamda kurban ibadetini yerine getirmesini sağlamak en büyük önceliğimizdir.’’ dedi.
Mersin,Tarsus Belediyesi
belediye365.com
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















