- İMSAK 05:48
- GÜNEŞ 07:13
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:15
- YATSI 20:34
-
BIST 100
16135,96%-0,93
-
DOLAR
44,19% 0,16
-
EURO
50,77% -0,32
-
GRAM ALTIN
7231,07% 0,36
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Bir dizi programlara katılmak üzere Sakarya’ya gelen Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.
Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ı, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve bürokratları karşıladı. Ziyarette Vali Rahmi Doğan, Milletvekilleri Lütfi Bayraktar, Ali İnci, Ertuğrul Kocacık ve Murat Kaya, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever ile ilçe belediye başkanları da yer aldı.
Birinci önceliklerinin Sakarya’da kentsel dönüşümü başarmak olduğuna dikkat çeken Başkan Alemdar, bu konuda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile sık sık görüştüklerini ifade ederek, Ramazan sonrası somut adımları atmaya hazırlandıklarını dile getirdi.
Önceliğimiz kentsel dönüşüm
Ticaret Bakanı Bolat’a Sakarya’ya gösterdiği yakın ilgi için teşekkürlerini sunan Başkan Alemdar, “Sakarya’mıza hoş geldiniz. Şehrimiz 99 depremi sonrası hızla yaralarını sarıp, ticarette, tarımda, sağlıkta ve turizmde önemli ölçüde bir ivme kazandı. Buna rağmen şehrimiz halen deprem riskiyle dün olduğu kadar yakın. Bu riski aklımızdan hiç çıkarmayarak kentsel dönüşümü bir öncelik olarak belirledik. Bu konuda göreve geldiğimiz günden itibaren kararlı bir duruş sergiledik. Bakanlıklarımızın da destekleriyle inşallah Ramazan sonrası somut adımları atmaya başlayacağız” dedi.
Dönüşümü başarmış bir şehir
Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a görevinde başarılar dileyen Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “Biz her zaman Sakarya’ya bir telefon kadar yakınız. Sakarya 99 depremi sonrası yeniden ayağa kalkmış, depremden dersler çıkarmış ve yatay mimari konusunda örnek adımlar sergilemiş bir şehir. Kentsel dönüşüm tabi ki bu şehirde bir öncelik haline gelmeli. Sakarya’nın kentsel dönüşümü başarmış bir şehir olması sizler kadar bizlerinde tek arzusu ve isteğidir” diye konuştu.
Sakarya,Sakarya Belediyesi
belediye365.com
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















