- İMSAK 05:41
- GÜNEŞ 07:06
- ÖĞLE 13:18
- İKİNDİ 16:39
- AKŞAM 19:19
- YATSI 20:38
-
BIST 100
16165,75%1,32
-
DOLAR
44,20% 0,08
-
EURO
50,92% 0,12
-
GRAM ALTIN
7133,92% 0,35
-
Ç. ALTIN
11567,55% 0,27
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı arifesinde il genelinde temizlik çalışmalarına başladı.
BALIKESİR (İGFA) - Balıkesir genelinde gerçekleştirilen temizlik çalışmaları kapsamında camilerde ve mezarlıklardaki düzenlemeler tüm hızıyla devam ediyor.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda vatandaşların hijyenik bir şekilde bayram namazını kılabilmeleri ve vefat eden sevdiklerini temiz ve düzenli bir ortamda ziyaret edebilmeleri için 20 ilçede cami ve mezarlıklarda temizlik çalışmalarına başladı.
MEZARLIKLAR ÇİÇEK AÇACAK, CAMİLER GÜL SUYU KOKACAK
Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların Ramazan Bayramı’na temiz bir şekilde girebilmesi için kolları sıvadı.
Her bayram olduğu gibi bu bayramda da 20 ilçedeki cami ve mezarlıkları derinlemesine temizleyen Büyükşehir Belediyesi, daha düzenli, bakımlı ve güzel bir bayram havası için var gücüyle cami ve mezarlıkları elden geçiriyor.
Balıkesir ili genelinde 20 ilçedeki tüm cami ve mezarlıklara bakım yapacak olan Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı’na kadar bayram hazırlıklarını tamamlayacak.
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















