- İMSAK 05:50
- GÜNEŞ 07:14
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:14
- YATSI 20:33
-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,11% 0,07
-
EURO
50,95% -0,10
-
GRAM ALTIN
7247,29% -1,21
-
Ç. ALTIN
11762,72% -0,52
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Belediye Meclis Salonu’nda öğrencilerle bir araya geldi. Çocukların Balıkesir’e dair isteklerini soran Akın, kendisinden talep edilen her konuyu tek tek not alarak takibi bizzat kendisinin yapacağının sözünü verdi.
BALIKESİR (İGFA) - Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Albay Tayyar Nuran Oğuz İlkokulu, Fevzi Çakmak İlkokulu ve Kadriye Kemal Gürel İlkokulu’nun 2. sınıf öğrencilerini Belediye Meclis Salonu’nda ağırladı.
Akın, kendisini ziyaret eden öğrencilerle Meclis Salonu’nda bir araya gelerek onlarla sohbet etti. Çocuklarla keyifli bir sohbet gerçekleştiren Akın, çocuklara Balıkesir’in ve ülkenin geleceğini onların şekillendireceğini söyledi.
Öğrencilerle tek tek ilgilenen Akın, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara verdiği değere vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı; “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk dünyada çocuklara bayram armağan eden tek liderdir. Atatürk TBMM’nin kurulduğu gün olan 23 Nisan’ı sizlere armağan etti, çünkü Cumhuriyetimizi, ülkemizi ve bugün misafir olduğunuz gibi meclislerimizi sizlere emanet etmek istedi. Onun bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimize sahip çıkıyoruz. Sizler bugün okul sıralarında oturuyorsunuz, yarın Balıkesir Büyükşehir Belediyemizin Meclisi gibi yerlerde oturarak ülkemizi yönetecek ve temsil edeceksiniz." dedi.
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















