Tarih: 20.09.2022 18:50

Bakan Kasapoğlu'ndan statda inceleme

Facebook Twitter Linked-in

Daha önce Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Selçuk Kavaloğlu, Sarıyer Spor Kulübü yöneticileri ve AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun'u Ankara'da ağırlayan bakan Kasapoğlu, Sarıyer'in ihtiyaçlarını dinlemişti.

Sarıyer Kırşehir deplasmanında olduğu gün Sarıyer'i ziyaret eden Bakan Mehmet Kasapoğlu ihtiyaçları yerinde gördü.Sarıyer Yusuf Ziya Öniş Stadında incelemelerde bulunan Bakan Kasapoğlu’na  AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, Sarıyer Kulüp Yöneticileri, İBB Meclis Üyesi ve Sarıyer Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Hüseyin Coşgun ve Sarıyerliler eşlik ettiler.

Bakan Kasapoğlu ziyaretinin ardından açıklamada bulunan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun; "Kulüp başkanımız ve Sarıyer'lilerin talepleri doğrultusunda, bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Kulübümüz Sarıyer'in marka değeri, aynı zamanda yüreklerimizdeki sevdamızdır. Bu sevdamıza yıllarca verilen sözlerin tutulmadığını, Ak Partili belediyenin ardından ne kurumsallık adına, ne de tesisleşme ve alt yapı adına hiçbir şey yapılmadığını tüm Sarıyer'liler gibi bizler de yaşayarak gördük. Yıllar önce birinci ligin kapısına dayanmış olan Beyaz Martılar, Emrah Kol kardeşimizin ayağından kaçırdığımız penaltıyla bu fırsatı değerlendirememişse de, bugün Selçuk Kavaloğlu Başkan ve kıymetli yönetim kurulu ile yine buna benzer  iddialar yaşayacağını ümit ediyoruz. İşin futbol kısmını futbol yöneticilerine ve sahadaki kardeşlerimize bırakıyoruz, ama biz Sarıyer'li siyasiler olarak kulübümüzün tesisleşmesi ve kurumsallaşması adına üzerimize düşen ne ise yapmaya devam edeceğiz. Sarıyer markasına yakışacak bir proje ile ilk adımı atıyoruz. Tek ihtiyacımız olan Sarıyer'in başarısı için taraftarından futbolcusuna, saha içi yönetiminden kulüp yönetimine kadar kenetlenmiş ve iyi niyetle takımını destekleyen bir camia olmasıdır." dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
... ...