Meridyen Eğitim Kurumları
Haberi Sesli Oku

Bakan Tekin: Herkesin bir mesleği olmalı

Bakan Tekin: Herkesin bir mesleği olmalı

Bakan Tekin: Herkesin bir mesleği olmalı

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin; sektörel iş birlikleri, beceri temelli eğitim yaklaşımı ve genişleyen erişim imkânlarıyla mesleki ve teknik eğitimi güçlendirmeye devam ettiklerini kaydetti.

ANKARA (İGFA) - Milil Eğtiim Bakanı Yusuf Tekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Türkiye'nin sürdürülebilir kalkınması ve nitelikli insan kaynaklarına duyulan ihtiyacının karşılanmasında, mesleki ve teknik eğitimin hayati bir konumda olduğuna dikkati çekti.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Motorlu Araçlar Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne ilişkin videolu paylaşımda bulunan Bakan Tekin, bireyin becerileri kapsamında mesleğe yönlendirilmesi ve eğitimini aldığı meslek alanında istihdam edilmesinin önemli hedefleri arasında yer aldığını aktardı.

Bakan Tekin, paylaşımında, 'Herkesin Bir Mesleği Olmalı' anlayışıyla yeni adımlar attıklarını belirterek, "Sektörel iş birliklerimiz, beceri temelli eğitim yaklaşımımız ve genişleyen erişim imkanlarımızla mesleki ve teknik eğitimi güçlendirmeye devam edeceğiz" mesajı verdi.



Çarşamba 6.4 ° / 4.7 °
Perşembe 8.5 ° / 4.4 °
Cuma 10.6 ° / 4.9 °
  • BIST 100

    9860,29%-8,72
  • DOLAR

    37,81% 3,37
  • EURO

    41,25% 3,14
  • GRAM ALTIN

    3712,11% 3,70
  • Ç. ALTIN

    5898,63% 2,66
LÖSEV RAMAZAN BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Meridyen Eğitim Kurumları
Ambalaj ürünleri pazarlama
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun