Tarih: 31.03.2020 01:46

Bahçeköy Merkez Mahalleside İyilik Hareketinde

Facebook Twitter Linked-in

Oluşan bu mağduriyetlerin giderilmesinde pay sahibi olmak isteyen kişi ve kuruluşlar adeta iyilik yarışına girdi. İlçemizde Kaymakamlık önderliğinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu paylaşımlarından ayrı olarak Türkiye Diyanet Vakfı Sarıyer Şubesi, Kızılay Sarıyer Şubesi ve Muhtarlıklar tarafındanda da yardım organizasyonları yapılıyor.

Uskumruköy Muhtarlığının organizasyonundan sonra bugünde Bahçeköy Merkez Mahallesi Muhtarlığı Mehmet Sevinç ve azaları mahallelerindeki 30 haneye erzak yardımında bulundu. Muhtarlık ve hayırverlerin katkılarıyla temin edilen erzaklar ailelere teslim edilerek bu sıkıntılı günlerinde yardımlaşmanın ve birlikteliğin en güzel örneği sergilendi.

Mahalle Muhtarı Mehmet Sevinç yaptığı açıklama ile, Bahçeköy Covit 19 Vefa grubu olarak Bahçeköy'lü hayırsever büyüklerimizin yapmış olduğu yardımları 30 haneye ulaştırmaktan duydukları mutluluğu paylaşırken, "Bu bir başlangıç olmalı, örnek alınması gereken güzel bir davranış tüm gönüllü büyüklerime canı gönülden teşekkür ediyor ve hayırseverlerimizi bu zor günlerde halkımızın yanında olmaya davet ediyorum. Hayırsever vatandaşlarımız online alışverişlerinde teslimat adresi olarak muhtarlığımızı bildirebilirler ve Muhtarlığımızın 0212 226 16 26 numaralı telefonundan bize ulaşabilirler, birlikte başaracağımıza inanıyoruz. Özellikle 65 yaş ve üstü vatandaşlarımız bütün ihtiyaçlarında bizi arayabilirler, bu sıkıntılı günleri hep birlikte atlatacağız" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
... ...