- İMSAK 05:34
- GÜNEŞ 06:59
- ÖĞLE 13:16
- İKİNDİ 16:41
- AKŞAM 19:23
- YATSI 20:43
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,26% 0,01
-
EURO
51,26% -0,05
-
GRAM ALTIN
6404,70% -3,26
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Bağlar ilçesinde deprem ve sonrasındaki yıkımlar nedeniyle zarar gören cadde ve bulvarlarda peyzaj çalışması başlattı.
Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, Bağlar ilçesinde deprem ve sonrasındaki yıkımlar nedeniyle zarar gören cadde ve bulvarlarda peyzaj çalışması başlattı. Bu kapsamda Emek ve Ahmet Bilgin (Hatboyu) Caddeleri ile Medine Bulvarı’nın, daha estetik ve yeşil bir görünüme kavuşması için başlatılan çalışmalar sürüyor. İlk etapta altyapı düzenlemeleri yapan ekipler, alanları bitki dikimine hazır hale getirdi.
Kuru peyzaj çalışması yapılacak
Suyun tasarruflu kullanımını desteklemek amacıyla refüjlere sulama tesisatı döşeyen ekipler, ayrıca kuru peyzaj uygulamalarına da yer verecek. Çalışmaların 10 gün içinde tamamlanması hedefleniyor.
Peyzaj çalışmaları diğer ilçelerde de sürecek
Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, çalışma takvimi kapsamında Bağlar’ın yanı sıra Yenişehir, Sur ve Kayapınar ilçelerindeki cadde ve bulvarlarda da peyzaj çalışmalarını sürdürecek.
Diyarbakır,Diyarbakır Belediyesi
belediye365.com
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















