- İMSAK 05:29
- GÜNEŞ 06:54
- ÖĞLE 13:16
- İKİNDİ 16:43
- AKŞAM 19:27
- YATSI 20:47
-
BIST 100
16260,10%0,87
-
DOLAR
44,33% 0,09
-
EURO
51,35% -0,20
-
GRAM ALTIN
6179,33% -1,55
-
Ç. ALTIN
10757,95% 0,00
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin TÜBİTAK iş birliğiyle hayata geçireceği Bilim Aydın projesinde çalışmalar devam ediyor.
Sahada Teknik İnceleme
Projenin yapılacağı Aydın Tekstil Park içerisindeki alanda, Aydın Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile TÜBİTAK Bilim ve Toplum Başkan Yardımcısı Cengiz Helvacı ve beraberindeki heyet saha analizi ve teknik incelemelerde bulundu.
Modern Bir Bilim Merkezi
İçerisinde atölyeler, sergi alanları ve planetaryum da barındıracak olan Bilim Aydın ile çocuklar, gençler ve tüm bilim meraklıları uygulamalı ve erişilebilir bir bilim ortamıyla buluşacak. Projenin kente sosyal, kültürel ve eğitimsel anlamda katkı sağlaması bekleniyor.
Vizyon Projesi
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Bilim Aydın'ın kentin geleceği için özel bir vizyon projesi olduğunu belirtti. Çerçioğlu, "Bilim Aydın, gençlerimizin bilimle, teknolojiyle ve üretimle buluşacağı çok önemli bir merkez olacak. TÜBİTAK iş birliğiyle güçlü bir altyapı oluşturuyor, Aydın'a modern bir bilim merkezi kazandırmak için tüm ekiplerimizle sahada yoğun şekilde çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.
Aydın,Aydın Belediyesi
belediye365.com
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















