- İMSAK 05:48
- GÜNEŞ 07:13
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:15
- YATSI 20:34
-
BIST 100
16098,50%-1,16
-
DOLAR
44,19% 0,16
-
EURO
50,77% -0,32
-
GRAM ALTIN
7231,07% 0,36
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
Artvin'in Arhavi ilçesinde meydana gelen heyelan dolayısıyla çift yönlü ulaşıma kapanan yol da ekiplerin çalışmalarıyla tek şeritten ulaşım kontrollü şekilde sağlanırken, çalışmalar gece boyunca sürdü.
ARTVİN (İGFA) - Artvin'de yaşanan heyelan dolayısıyla kapanan Karadeniz Sahil Yolu'nun ikinci şeridinin de ulaşıma açılması için başlatılan çalışmalar resmi ve sivil personelin gayretleriyle tüm elden sürüyor.
Arhavi ilçesi Kıyıcık mevkiinde meydana gelen heyelanın ilk saatlerinden bu yana sahadaki çalışmalara nezaret eden Artvin Valisi Dr. Turan Ergün, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ile birlikte istişarelerde bulundu.
Vali Ergün, Artvin ve Rize İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Artvin Karayolları 102. Bölge Şefliği, Artvin DSİ 26. Bölge Müdürlüğü, Hopa Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Hopa Sahil Güvenlik Komutanlığı, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Arhavi İlçe Emniyet Müdürlüğü, Arhavi İlçe Jandarma Komutanlığı, HOPAK, ARTİM, Rize UMKE, Rize AKUT, Arhavi İtfaiye, 112 Acil Sağlık Hizmetleri, Artvin İl Jandarma Komutanlığı, Artvin UMKE, Rize JAK, Deniz Polisi, Kızılay Artvin ve Trabzon Şubesi'ne ait toplam 41 araç, 29 iş makinası, 2 bot, 3 drone, 1 mobil baz istasyonu, 2 mobil aydınlatma kulesi, 2 arama kurtarma köpeği ve 250 personelin sahada görev aldığını açıkladı.
Heyelanın meydana geldiği Arhavi'nin Kıyıcık mevkiinde, iş makinelerince diğer şeridin açılması için yapılan çalışmalar gece boyunca devam etti.
Güzergahta trafik kontrollü olarak tek şeritten sağlanıyor.
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















