Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun
Meridyen Eğitim Kurumları

Üsküdarda Her Okula Bir Sokak Köpeği Projesi Devam Ediyor

Üsküdarda Her Okula Bir Sokak Köpeği Projesi Devam Ediyor

Üsküdar Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile başlatılmış olan ?Her Okula Bir Sokak Köpeği? adlı sosyal sorumluluk projesi tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında şimdiye kadar Üsküdar sınırları içerisinde bulunan 13 okula birer sokak

Okulda gerçekleştirilen törende Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, Fatih Ortaokulu eğitim kadrosu ve öğrencilerine hitap ettiler.

Başkan Türkmen konuşmasında, "Sevgili çocuklar, hayvansever olmak, doğayı seveni sevmek bizim hem inancımız hem de geleneklerimizin gereğidir. Artık okulumuzda çok özel bir misafirimiz, bir minik bir dostumuz var. Tören öncesi okul müdürümüze ve öğretmenlerimize sordum. Onu çok sevdikleri ve ismini ?Titrek? olarak düşündüklerini belirttiler. Ve artık o size emanet. Zaten biliyorsunuz hayvanları ve doğayı sevmeyen insanları da sevemez. Üsküdar Belediyesi olarak özellikle son yıllarda sokak hayvanları ile ilgili çok güzel çalışmalar yapıyoruz. Minik Dostlar kliniğimiz ve ambulansımız var. Sokakta yaralanan ve hastalanan minik dostlarımıza anında müdahale yapıp kliniğimizde tedavi ediyoruz. Günlük yaklaşık 40-50 ameliyat yapıyoruz. Çalışmalarımız hız kesmeden devam ederken Milli Eğitim Bakanlığımızın başlatmış olduğu bu projeyi bizler de sonuna kadar destekliyoruz. Aynı zamanda her Pazartesi bayrak töreni için gittiğimiz okullara minik dostlarımızı hediye edeceğiz" şeklinde konuştu.

Törenin ardından Başkan Türkmen ve yetkililer sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet edip bol bol fotoğraf çektirdi.


Pazartesi 17.1 ° / 13.1 °
Salı 17.1 ° / 12.8 °
Salı 17.1 ° / 12.8 °
  • BIST 100

    8945,8%0,42
  • DOLAR

    34,29% 0,01
  • EURO

    37,07% 0,14
  • GRAM ALTIN

    3011,93% -0,56
  • Ç. ALTIN

    5004,36% -0,36
LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR HAFTASI
Meridyen Eğitim Kurumları
Ambalaj ürünleri pazarlama
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi
Anadolu Ateşi Sarıyer
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun