Meridyen Eğitim Kurumları

Tebrikler Bedaş

Tebrikler Bedaş

Çayırbaşı Mahallesi Sırmacılar Caddesinde bulunan ve tehlike saçan elektrik direklerindeki tehlike giderildi.

Whatsapp haber hattımıza gelen bilgi neticesinde konuyu Bedaş yetkililerine @sariyerimcom Twitter adresimizden ulaştırmış ve iki gün içerisinde ekipler gelerek uçları açıkta bulunan ve tehlike saçan direklerden bir tanesini kapatmışlar ve işlemin yapıldığına dair tarafımıza bilgi vermişlerdi ancak yapılan iş baştan savma olduğu için sadece bir direğe takılan kapak düşmüş ve özellikle çocukların boy seviyesinde bulunan açık kablolalar tehlike yaratmaya devam etmekteydi. Durumu tekrar bildirmemize rağmen bir gelişme olmaması üzerine 7 Ekim tarihinde bir Tweet daha atmış ve söz konusu direklerin son halini gösteren bir fotoğraf ile Bedaş yetkililerine durumu tekrar bildirmiştik. 

Bize bildirimi yapılan her konunun takipçisi olduğumuz için söz konusu müracaatla ilgili olarak 25 Aralık tarihinde durum tekrar Bedaş yetkililerine görsel paylaşılarak bildirildi ve bu sefer şaşırtıcı bir gelişme oldu. Bedaş Sosyal Medya sorumlusu başvurumuzun incelenmek üzere saha elemanlarına bildirileceği ve durumdan haberdar edileceğimiz DM yoluyla bildirildi ve akabinde tahminen bir saat sonrasında görülen görselle birlikte söz konusu iki direkteki otların temizlendiği ve kapakların sağlam bir şekilde takıldığı bildirildi.

Konuya duyarlılık gösteren ve özellikle çocukları büyük bir tehlikeden koruyan, işini layıkıyla yapan Bedaş yetkililerine teşekkür ediyoruz. Sizde çevrenizde gördüğünüz herhangi bir olumsuzluk durumunu 05424511269 numaralı Whatsapp haber hattımıza bildirebilirsiniz.



Cuma 28.9 ° / 23.3 °
Cumartesi 28.4 ° / 22.8 °
Pazar 27.5 ° / 22.7 °
  • BIST 100

    9827,24%0,72
  • DOLAR

    34,05% 0,04
  • EURO

    37,87% -0,53
  • GRAM ALTIN

    2763,22% 0,75
  • Ç. ALTIN

    4475,64% -0,09
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun