Meridyen Eğitim Kurumları

Yaserden Sonra İki İsimle Daha Yollar Ayrıldı

Yaserden Sonra İki İsimle Daha Yollar Ayrıldı

Devre arası kampına yeni teknik direktör Ekrem Al yönetiminde devam eden Sarıyer Spor Kulübünde iki oyuncuyla daha yollar ayrıldı. Henüz devre arasına girmeden ilk ayrılan isim bu sezon 12 maçta attığı 2 golle beklentilerin çok altında kalan forvet oyuncu

Yönetim kurulu devre arasında aldığı kararla iki isimle daha karşılıklı olarak anlaşarak yollarını ayırma kararı aldı. Bu isimler orta saha mevkiinde görev yapan Murat Gürbüzerol ve stoper Hikmet Balioğlu oldu. İlk yarıda çoğu maçta oynayamayan veya oyuna sonradan giren bu oyucular maalesef takımımıza katkı sağlayamadan devreyi kapattılar. Fayda alınamayan yüksek ücretli oyuncuları karşılıklı anlaşarak gönderen, bütçede tasarruf sağlayan ve kadroda yeni transferlere yer açan yönetimimizi tebrik ediyoruz.

Yüksek ücret alıp, iyi performans göstermeyen ve formanın ağırlığını taşıyamayan kim olursa olsun gönderilmelidir. İsimler gelip geçicidir ancak 80 yaşındaki Kulübümüz daima yaşayacaktır. Yeni hocamız Ekrem Al ile Play-off umutları devam ettiğine göre seneyi kurtarma adına ciddi adımlar atılmalıdır. Devre arasında eksik alanlardaki tespitler çok iyi yapılmalıdır. Mevcut kadroya forvet, orta saha ve stoper mevkilerine birer takviye yapıldığı takdirde ligi üst sıralarda tamamlayacağımıza dair umutlarımız devam ediyor.



Pazar 22.5 ° / 13.8 °
Pazartesi 22.5 ° / 13.7 °
Salı 22.6 ° / 13.4 °
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun