Meridyen Eğitim Kurumları

Pınarspor`dan Muhteşem Gece

Pınarspor`dan Muhteşem Gece

Sarıyer`in köklü spor kulüplerinden Pınarspor her yıl düzenlediği geleneksel dayanışma gecesini Yaşar Kemal Kültür Merkezinde yapıldı.

Katılımın yoğun olduğu Spor ve Siyaset camiasını buluşturan geceye çok sayıda davetli katıldı. Davetliler arasında Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu ve Yönetimi, MHP İlçe Yönetimi, Sarıyer Sivaslılar Dernek Başkanı Ali Genç, Meclis üyeleri, MHP İstanbul İl yöneticisi Av. Haluk Sonsuz, Selçuk Kavaloğlu, Muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

AKIN SOYAK`A ONURSAL BAŞKAN PLAKETİ

Pınarsporun kurucusu ve uzun dönem başkanlığına yapan ve efsane başkanlar kategorisine yükselen Akın Soyak`a yeni seçilen başkan Aydın Şentürk ve Yönetim kurulu tarafından Onursal Başkanlık plaketi verilerek, kulübe yaptığı hizmetler için teşekkür edildi. Akın Soyak kendisine verilen Onursal Başkanlık payesi için teşekkür ederken, kulubü sıfırdan bu noktalara kadar getirdik, benden sonraki yönetimin çıtayı dahada yükselterek Pınarsporu hak ettiği noktalara getireceğine inancım tamdır, her zaman kulubün yanında ve hizmetinde olmaya devam edeceğim dedi.

GECENİN JESTİ ALİ GENÇ`TEN

Dayanışma gecesine katılan konuklardan Sasider Başkanı Ali Genç 2000 lira bağışta bulunarak gecenin sürprizi yaptı, katılımcılardan Asam yönetim kurulu üyesi Adnan Kaya çok sayıda davetiye alarak jest yapan konuklar arasındaydı.

ŞÜKRÜ GENÇ`E 28 NUMARALI FORMA

Belediye Başkanı Şükrü Genç`e isminin yazılı olduğu 28 numaralı forma hediye edilerek kulubü yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür edildi.

Gecede konuşma yapan Hüseyin Cevahiroğlu ve Şükrü Genç kulüp yönetimine başarı dileklerinde bulundu.



Perşembe 29.6 ° / 22.3 °
Cuma 28.7 ° / 22.4 °
Cumartesi 28.8 ° / 21.9 °
  • BIST 100

    10730,79%0,46
  • DOLAR

    32,56% 0,15
  • EURO

    35,23% 0,39
  • GRAM ALTIN

    2468,04% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3967,13% -0,06
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun