Tarih: 05.12.2019 15:18

Binlerce Kişi Uğurladı

Facebook Twitter Linked-in

Kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Aycan Akaslan için bugün Zekeriyaköy Camiinde kılınan cenaze namazına toplumun her kesiminden binlerce insan katıldı. Siyasetçisi, Esnafı, Köy sakini cami avlusunu doldururken camide yer bulunamaması nedeniyle bir çok vatandaş vakit namazını kılamadı. 

Cenazeye olan yoğun katılım nedeniyle Jandarma ve Zabıta Köy giriş çıkışını her iki yönden kapatarak araç trafiğini durdu. Katılım o kadar fazlaydıki ara ve arka sokaklar dahil park edecek bir araçlık yer dahi yoktu. Soğuk ve yağışlı havaya rağmen binlerce insanın bir araya geldiği cenazede Baba Ercan Akaslan`a taziye dileğinde bulunmak isteyen vatandaşlar uzun kuyruk oluşturdu. 

CENAZE MEZARLIKTA İKEN KORTEJİN SONU HALA CAMİDEYDİ

Cenaze namazını müteakiben Zekeriyaköy Kabristanına defnedilmek üzere omuzlara alınan Aycan Akaslan`ın naaşı cenaze aracına konulmadan omuzlarda kabristana kadar götürüldü. Cenaze mezarlığa geldiğinde kortejin sonu hala Camideydi. Kalabalık nedeniyle Mezarlığa giremeyen vatandaşlar caddede beklemek zorunda kaldı.

ŞÜKRÜ GENÇ, SİYASİLER, MUHTARLAR VE VATANDAŞLAR

Belediye Başkanı Şükrü Genç, Siyasi parti yöneticileri, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaşın iştirak ettiği cenazede vatandaşlardan helallık alınması sırasında bir çok vatandaşın gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. 

Simas Yayın Gurubu olarak, Merhum Aycan Akaslan`a Allah`tan rahmet, Babası Ercan Akaslan, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Mekanı Cennet olsun




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
... ...