Meridyen Eğitim Kurumları

İsyan Ettiren Yol Yapıldı

İsyan Ettiren Yol Yapıldı

Kireçburnu Keçecizade Sokak`taki yol bozukluğu nedeniyle aracında devamlı arıza meydana gelmesi nedeniyle adeta isyan ederek sosyal medyadan sitem eden Emin Ayyıldız`ın isyanını Mahalle Muhtarı Cağlar Coşkun sona erdirdi.

Keçecizade sokaktan Ömürtepe`ye çıkan yoldaki arnavut taşlarının çökmesi nedeniyle yolda meydana gelen engebeden dolayı araçların altı ve tamponlarının sürtünmesi nedeniyle bir çok kez araçları servislik olan vatandaşlardan birisi olan DSP İlçe Yönetim Kurulu üyesi Emin Ayyıldız`ın sosyal medya üzerinden belediye yetkililerine yapmış olduğu çağrılara duyarsız kalmayan Kireçburnu`nun yeni muhtarı Cağlar Coşkun, göreve geldikten sonra öncelik olarak vatandaşların mağduriyetine neden olan sorunları gidermeye odaklandıklarını belirterek, "Bu yol ile ilgili olarak bizede çok şikayet geliyordu, ancak belediyemizde belirli bir proğram dahilinde hizmet verdiği için biraz geçde olsa şikayete konu olan yolu düzelttirdiğimiz için memnunum ve vatandaşlarımız adına belediyemize teşekkür ediyorum" dedi.

Yoldaki bozukluk nedeniye bir çok kez aracını servise göndermek zorunda kalan Emin Ayyıldız ise yolun geçte olsa yapılmış olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Yoldaki bozukluk nedeniye bir çok kez aracını servise göndermek zorunda kalan Emin Ayyıldız ise yolun geçte olsa yapılmış olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek; ?Belediye yetkilileri ile defalarca konuşmamıza rağmen, geçte olsa yollarımız yapıldı. Bu sokakta bir çok vatandaş mağdur oldu. Gerek şahsi çabalarım gerekse yeni seçilen mahalle muhtarımız Çağlar Coşkun?un çabaları ile vatandaşların mağduriyeti giderildi. Kireçburnu mahallesi sakini olarak emeği geçen herkese teşekkür ederim? dedi.



Pazartesi 22.5 ° / 13.7 °
Salı 22.6 ° / 13.4 °
Çarşamba 24.1 ° / 14.4 °
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun