Tarih: 24.10.2019 16:50

Sarıyerli Yöneticilerden Antremana Moral Ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

Sarıyer Spor Kulübü Basın Sözcüsü Cengiz Tabak, Genel Kaptan Ali Büyükasar, Sağlık Sorumlusu Atilla Günorta, Kulüp müdürü Şeref Ayer antremanı takip ederken antreman sonrası futbolculara baklava ikramında bulundular. 

Basın sözcüsü Cengiz Tabak yaptığı kısa açıklamada ?Büyük Sarıyer taraftarının desteği bizim için çok önemli cumartesi günü herkesi stadımıza bekliyoruz. İnşallah güzel günleri hep birlikte yaşayacağız? dedi.
Genel Kaptan Ali Büyükasar ise ?Sarıyer olarak Cumartesi günü üst sıralardan kopmama adına önemli bir maça çıkacağız. Takımın moral motivasyonu üst düzeyde. Teknik direktörümüz Şaban Yıldırım liderliğinde takımımız sıkı bir şekilde hazırlanıyor. İnşallah iyi netice alarak haftayı kapatacağız? dedi. 
Yönetici Atilla Günorta ise ?Başkanımız ve yönetim kurulu olarak sizlere inanıyoruz artık gücümüzü göstererek galip gelmenin zamanı geldi. Başarılar diliyoruz.? şeklinde konuştu.

Teknik Direktör Şaban Yıldırım ise yaptığı açıklama ile takım performansının her geçen gün arttığını belirterek "İnanıyorumki seyircimizinde desteğiyle daha güzel günlere ulaşacağız bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. İyi oynuyoruz ama tek eksiğimiz kazanmak, gol atmaya ihtiyacımız var, bir yerden başlayacağımızı düşünüyoruz. İnşallah Zonguldak maçı bir başlangıç olur" dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
... ...