- İMSAK 05:36
- GÜNEŞ 07:01
- ÖĞLE 13:17
- İKİNDİ 16:41
- AKŞAM 19:22
- YATSI 20:42
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,30% 0,03
-
EURO
51,23% -0,12
-
GRAM ALTIN
6738,82% 1,76
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
ASAYİŞ
ASAYİŞ Haberleri
Olay, 4 Ekim Cuma günü Beylikdüzü Marmara Mahallesi, Yurt Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, şüpheli şahıslar internette bulunan bir alışveriş sitesine ilan veren Ç.Ç. ile ürünü satın almak için buluşma ayarladı. Şüphelilerden biri Ç.Ç. ile 4 Ekim Cuma günü Yurt Caddesi üzerinde buluştuktan sonra Ç.Ç.?nin aracına binerek telefonu incelemeye başladı. Şüpheli bir süre sonra, telefonu alacağını ama üzerinde para olmadığını söyledi ve satışı yapılacak cep telefonunu da alarak, para çekme bahanesiyle ATM?ye doğru yöneldi. Bir süre ATM?de oyalanan şüpheli daha sonra suç ortağının aracıyla olay yerine geldiğini gördü ve diğer şüphelinin bulunduğu araca binerek oradan uzaklaştı. Dolandırıldığını anlayan Ç.Ç., durumu polise bildirdi.
Asayiş Şube Müdürlüğü, Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğine bağlı ekipler, bu olayla birlikte son 1 ay içerisinde artan dolandırıcılık ihbarları üzerine harekete geçti. Şikayetleri değerlendiren polis, internet üzerinden cep telefonu ve elektronik eşya satan şahıslarla buluşarak ürünleri satın alacaklarını söyleyen kişilerin buluşma esnasında çeşitli bahanelerle ortadan kaybolarak ürünleri çaldıklarını belirledi.
Çalışmalarını sürdüren ekipler, olayların meydana geldiği yerlerde bulunan güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. İncelemenin ardından polis ekipleri, şüphelilerin eşkallerini ve kullandıkları aracı tespit etti. Ekipler, şahısları yakalamak için çalışma başlattı. Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğine bağlı ekipler, geçtiğimiz gün düzenlenen operasyonla dolandırıcılık olaylarının şüphelisi oldukları belirlenen Mustafa Can A. (26) ve Mert L. (20)?yi yakaladı. Gözaltına alınarak emniyete götürülen şahıslardan Mustafa Can A.?nın benzer suçlardan kaydı olduğu öğrenildi.
Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Öte yandan güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, şüphelinin elindeki telefonla birlikte kendisini bekleyen araca doğru ilerlediği, bir süre sonra durumu fark eden satıcının şahısların peşinden koştuğu görülüyor.
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















