- İMSAK 05:34
- GÜNEŞ 06:59
- ÖĞLE 13:16
- İKİNDİ 16:41
- AKŞAM 19:23
- YATSI 20:43
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,29% 0,03
-
EURO
51,25% -0,09
-
GRAM ALTIN
6413,60% -3,11
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
MAGAZİN
MAGAZİN Haberleri
Şişli?de dün akşam bir eğlence mekanında ?Sokak Hayvanları Yararına? program düzenlendi. Organizasyonluğunu Mehmet Ateş?in yaptığı gecenin sunuculuğunu ise Kadir Balık üstlendi. Farklı müzik gruplarından sanatçıların destek verdiği geceye katılanlar sahipsiz hayvanlara yardım eli uzattı. Geceden elde edilecek gelirin sokak hayvanları yararına kullanılacağı belirtildi.
Gecenin organizasyonluğunu yapan Mehmet Ateş, ?Ben 5 yıla yakındır organizasyonlar yapıyorum. Bu sefer sokak hayvanları için böyle bir gece yapmayı düşündüm. Böyle bir gecede sanatçı arkadaşlarımız da sağ olsun bizlere destek verdi. Bu gecenin elde edilecek gelir sokak hayvanları platformuna verilecek. Orada gönüllü çalışan arkadaşlarımız var. Ben elimden geldiğince bu tür geceler yapmaya devam edeceğim. Sanatçı arkadaşlarımız bizlere destek verdikleri sürece bu tür organizasyonları hep yapacağız? dedi.
Gecede sahne alan sanatçı Başak Dalveren, ?Ben yardımsever ve aynı zamanda hayvan severim. Mehmet Ateş arkadaşımın düzenlediği böyle bir organizasyonda ben de varım dedim ve geldim. Bundan sonra da hayvanlar için yapacağı her türlü organizasyonlarda da ben varım? şeklinde konuştu.
Gecede sahne alan sanatçılar seslendirdikleri şarkılarla katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















