Tarih: 18.09.2019 01:59

İBB Marmaracık Gençlik Kampı Devredilmiş

Facebook Twitter Linked-in

23 Haziran seçimlerinin iki gün öncesinde Ekrem İmamoğlu 21 Haziran tarihinde Sarıyer`de basın mensuplarına yaptığı açıklama ile, Belediyeye ait taşınır ve taşınmazların çeşitli kurum ve belediyelere devredildiğine dair duyumlar alındığını belirtmiş ve Belediye Başkan vekili Vali Ali Yerlikaya`ya duyumların doğru olup olmadığını sormuştu. 

Orman ve Su İşleri Bakanlığının 11 Temmuz 2011 tarih 903 sayılı oluru ile Tabiat Parkı ilan edilen alanda İBB Gençlik Merkezi kurmuş ve alan Yeşilay Sarıyer şubesine devredilerek, ilçede bulunan resmi ve özel okul öğrencilerinin neşeli hafta sonları geçirdikleri, birbirinden değişik aktivitelerde bulunduğu bir alan haline gelmişti.

Yeni yönetim tarafından nasıl değerlendirileceği merak edilen Gençlik Kampının seçimlerden bir hafta önce Gençlik ve Spor Bakanlığına devredildiği ortaya çıktı. 13 Haziran tarihinde devri talep edilen Gençlik Kampının Başkanlığa vekalet eden Vali Ali Karakaya yerine İBB Genel Sekreter Yardımcısı Eyyüp Karahan imzasıyla 20 Haziran tarihinde Gençlik ve Spor Bakanlığına devredildiği açıklandı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
... ...