- İMSAK 05:41
- GÜNEŞ 07:06
- ÖĞLE 13:18
- İKİNDİ 16:39
- AKŞAM 19:19
- YATSI 20:38
-
BIST 100
16035,05%0,50
-
DOLAR
44,20% 0,08
-
EURO
50,89% 0,07
-
GRAM ALTIN
7137,93% 0,41
-
Ç. ALTIN
11534,35% 0,00
ASAYİŞ
ASAYİŞ Haberleri
Kaza, saat 07.30 sularında Cevizlibağ ile Topkapı tramvay durakları arasından meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, D-100 karayolundan Topkapı?ya gitmek için tramvay yoluna giren Mehmet F. idaresindeki 07 YGN 34 plakalı su tankeri, Cevizlibağ?dan Topkapı istikametine seyir halinde olan tramvaya yandan çarptı. Kazada kimse yaralanmazken, tramvaydaki yolcular tahliye edildi. Tahliye edilen vatandaşlar, yürüyerek Topkapı durağına ulaşmaya çalıştı.
Kaza nedeniyle Cevizlibağ ile Topkapı arası Kabataş yönündeki seferler durdu
Kazada, tramvayın bir bölümü raydan çıkarken, tankerin çarptı bölümde hasar meydana geldi. Yaklaşık 45 dakikalık çalışmanın ardından tramvayın raydan çıkan bölümü düzeltildi. Düzeltme çalışmalarının ardından tramvay yoluna devam etti. Kazaya karışan su tankeri ise belediyeye ait çekici ile yoldan çekildi. D-100 karayolu yan yolda trafik yoğunluğu meydana geldi.
Öte yandan kazaya ilişkin Metro İstanbul?un yaptığı açıklamada,"T1 Kabataş- Bağcılar tramvay hattında, teknik bir arıza sebebiyle seferler Bağcılar-Cevizlibağ ve Topkapı-Kabataş istasyonları arasında yapılmaktadır? ifadelerine yer verildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















