- İMSAK 05:48
- GÜNEŞ 07:13
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:15
- YATSI 20:34
-
BIST 100
16224,77%-0,39
-
DOLAR
44,18% 0,16
-
EURO
50,76% -0,29
-
GRAM ALTIN
7231,66% 0,36
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen mahalli idareler genel seçiminin ardından, Kartal?a ve Kartal halkına yeni dönemde etkin ve verimli hizmet sunabilmek amacıyla başlatılan ?2020-2024 Stratejik Planı? hazırlık çalışmaları devam ediyor. Koordinasyonunu Strateji Geliştirme Müdürlüğü?nün yaptığı stratejik planda, ilgili birim müdürleri ve müdürlük temsilcilerinden oluşan stratejik planlama ekibine yönelik, eğitim ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.
2020-2024 Stratejik Planı hazırlık çalışmaları hakkında bir değerlendirme yapan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ? Stratejik Planlama; Farklı görevlere ve donanımlara sahip birçok kişiyi bir araya getiren, başta Belediye Başkanı olmak üzere belediye genelinde sahiplenmeyi ve katılımcılığı gerektiren önemli bir süreçtir. Stratejik planlama çalışmasının başarısı, katılımcı bir yaklaşım ile Belediye Başkanı ve Başkan Yardımcıları olmak üzere üst yönetimin, Birim Müdürlerinin ve belediyenin tüm çalışanlarının planı sahiplenmesi ile mümkün olmaktadır? dedi.
Stratejik Planın İçeriği
5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu?nun 9?uncu maddesi gereği Stratejik Plan, ?Kamu idarelerinin orta ve uzun vadeli amaçlarını, temel ilke ve politikalarını, hedef ve önceliklerini, performans ölçütlerini, bunlara ulaşmak için izlenecek yöntemler ile kaynak dağılımlarını içeren plan? olarak tanımlanmıştır. Kanunla, kamu idarelerine kalkınma planları, programlar, ilgili mevzuat ve benimsedikleri temel ilkeler çerçevesinde geleceğe ilişkin misyon ve vizyonlarını oluşturmak, stratejik amaçlar ve ölçülebilir hedefler saptamak, performanslarını önceden belirlenmiş olan göstergeler doğrultusunda ölçmek ve bu sürecin izleme ve değerlendirmesini yapmak amacıyla katılımcı yöntemlerle stratejik plan hazırlama görevi verilmiştir.
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















