- İMSAK 05:47
- GÜNEŞ 07:11
- ÖĞLE 13:18
- İKİNDİ 16:37
- AKŞAM 19:16
- YATSI 20:35
-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
SPOR
SPOR Haberleri
Dünya Güreş Birliği (UWW) Başkanı Nenad Laloviç, İstanbul?a geldi. Başkan Laloviç?i İstanbul?da UWW Yönetim Kurulu Üyesi Maria Rodika Yakşi ile Türkiye Güreş Federasyonu (TGF) Başkanı Musa Aydın karşıladı.
"Türk güreşi emin ellerde"
Türk güreşinin son Avrupa Şampiyonası?na damga vurduğunu belirterek, TGF Başkanı Musa Aydın hakkında da övgü dolu sözler söyleyen UWW Başkanı Laloviç, ?Artık Türk güreşi sizinle yeniden eski günlerine kavuştu. Göreve geldiğiniz günden bu yana başarılarınız sürekli artıyor. Türk güreşinin bu çıkışı bizleri de mutlu ediyor. Şunu net bir şekilde ifade etmek isterim ki, Türk güreşi emin ellerde. Sizleri gönülden kutluyorum? dedi.
Nenad Laloviç ve Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın daha sonra Türk ve dünya güreşinin son durumu hakkında görüş alışverişinde bulundular.
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















