Tarih: 16.05.2019 18:03

Sünnet Kayıtları Devam Ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Sarıyer Belediyesi tarafından ilçe sınırları içinde ikamet eden ve özellikle dar gelirli ailelere yönelik düzenlenen Sünnet kampanyası kayıtları devam ediyor. Katılım 19 Temmuz tarihinde son bulacak. Kampanyaya dâhil olmak isteyen aileler kimlik fotokopisi, SGK kurum bilgisi ve adreslerini yazdırarak Sarıyer Belediyesi Hizmet Binası Sağlık İşleri Müdürlüğüne (Günyüzü Cad. No:2 Pınar Mah. Belediye Hizmet Binası Kat: -1) kayıt başvurusunda bulunabilecek.
Sarıyer Belediyesi?nin anlaşmalı olduğu özel sağlık kuruluşlarında hijyenik şartlar altında, uzman doktorlar tarafından çocukların sünnet edileceğini söyleyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, ?Yerel yönetim olarak 10 yıldır yaptığımız çalışmalarda en büyük hedefimiz yaşamın her alanında tüm kesimleri kucaklamak. Toplu sünnet hizmetimiz de bunlardan biri. Amacımız ailelere ve çocuklarımıza bu süreçte bir nebzede olsa yardımcı olmak? diye konuştu. 
2019 Sünnet Kampanyası çerçevesinde, 1 Haziran Cumartesi günü saat:13.00?da İstinye Tersane?de Sünnet Şöleni düzenlenecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
... ...