Tarih: 11.05.2019 13:17

Sheesha Cafe

Facebook Twitter Linked-in

Sheesha Emirgan?da deniz manzarası ile tarihi çınar ağaçları altında ferah ve oksijen dolu bir ortamda kahvaltınızı yaparken güne dinlenmiş başlamanın keyfini yaşayacaksınız. Kusursuz servisi, özel lezzetleri, titiz hizmetiyle Emirgan`da öğlen ve akşam yemeklerinizi keyifli hale getirebilirsiniz. Dünya mutfağının en sevilen sunumlarından hazırlanan yemeklerinizi yerken veya çayınızı yudumlarken tam karşınızda olan Boğaz manzarasını seyredebilir; stres ve yorucu bir çalışma gününü zevkli hale getirebilirsiniz. Tüm bunları sunarken mekanın ferah ve geniş olması en büyük avantajınız oluyor. Misafirlerimizin kendilerini ev ortamında ve sıcaklığında hissedebilmesi için her şey düşünülmüş.

Dünya mutfağının en sevilen sunumlarından hazırlanan menüsü oldukça geniş. Menüde her türlü kahvaltı çeşitleri, sandviçler, arasıcaklar, makarnalar, salatalar, ızgara et ve tavuk çeşitleri, Meksika yemekleri, burgerler, kumpir, waffle, tatlılar, frozlenler, milkshakeler, soğuk kahveler, sıcak içecekler, bitki çayları ve bir çok ürün mevcut. Dikkatli incelendiğinde bir çok restauranttan daha fazla ürün hizmeti sunulduğu açıkça görülmektedir. Tüm bu ürünlerin aynı kalitede ve güzellikte olması için yogun bir çaba sarfedilmekte. İşletmenin favori lezzetleri; Sheesha spesiyal burger, fettucini napoliten, çıtır tavuk salata, etli dürüm, karışık fajita, ızgara köfte, özel soslu bonfile, kumpir ve waffle ön plana çıkan, en çok tercih edilen ürünler arasında.

Boğaza karşı Nargile keyfi yaşamak içinde ideal bir ortam oluşturulan Sheesha?da hijyen en çok önem verilen konu. Bir çok çeşide sahip nargile hizmeti verilirken tatların birbirine karışmaması ve sağlık açısından her kullanımdan sonra tüm nargile malzemeleri steril bir şekilde temizlenir ve her müşteri için sıfır malzeme ayarında sunum yapılır.

Natürel ve spesiyal ürünlerde masa üstü nargile takımı tercih ediyoruz. Bunun sebebi ise takımların güzel çalışması, ışıklarının ve meyvelerin görsel güzellik katmasıdır. Ayrıca, hijyen açısından kullan at marpuçların daha rahat kullanılmasıdır.

Hijyen benim için özel bir hassasiyet alanıdır. Bizim işimizde hijyenin iki boyutu vardır. Bir insan sağlığını ilgilendiren boyutudur ve bu elbette bizim için çok önemlidir. Bir de hijyenin lezzet boyutu vardır. Tatların birbirine karışmaması için her seferinde tüm nargile malzemelerimiz detaylıca yıkanır ve her seferinde adeta sıfır bir nargile ile sunum yapılır.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
... ...