Meridyen Eğitim Kurumları

Ramazan Öncesi Büyükçekmecenin Tüm Camileri Temizleniyor

Ramazan Öncesi Büyükçekmecenin Tüm Camileri Temizleniyor

Ramazan ayının yaklaşmasıyla Büyükçekmece?de vatandaşların daha hijyenik bir ortamda ibadet edebilmeleri için tüm camiler temizleniyor.

Büyükçekmece Belediyesinin ibadethanelere yönelik sunduğu temizlik, bakım ve onarım çalışmaları Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte hızlandı. Büyükçekmece Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçedeki tüm camileri temizleyerek vatandaşların Ramazan ayında daha hijyenik bir ortamda ibadet edebilmelerini sağlıyor.

"Tüm camiler titizlikle temizleniyor"

Vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda ibadet edebilmeleri için çalışmalara devam edileceğini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Tüm camilerimizin temizlik, bakım ve onarım çalışmaları tek tek yapıldı. 11 ayın sultanı Ramazan ayımıza girerken vatandaşlarımızın temiz ve hijyenik ortamlarda ibadet etmelerine özen gösteriyoruz. İlçedeki tüm camilerimizde çalışmalarımız büyük bir titizlikle sürüyor. Bu vesileyle başta Büyükçekmece ailemiz olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan ayının hayırlara vesile olmasın temenni ederim" dedi.


Cumartesi 22.1 ° / 13.7 °
Pazar 22.5 ° / 13.8 °
Pazartesi 22.5 ° / 13.7 °
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun