- İMSAK 05:50
- GÜNEŞ 07:14
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:14
- YATSI 20:33
-
BIST 100
16281,68%0,54
-
DOLAR
44,10% 0,07
-
EURO
51,13% 0,18
-
GRAM ALTIN
7353,35% 0,24
-
Ç. ALTIN
11839,08% 0,11
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
Küçükçekmece Belediyesi Fevzi Çakmak Meydanı?nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı kapsamında etkinlik düzenledi. Etkinliğe katılan çocuklar palyaço gösterileri, renkli oyunlar ve şarkılarla doyasıya eğlendi. Sefaköy Kültür Merkezi Halk Oyunları topluluğu da etkinlikte sahne aldı. Çocuklar halk oyunları eşliğinde keyifli bir zaman geçirdi.
"Büyük bir devlet adamı olduğunu ispat etmiştir"
Etkinlikte konuşan Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Atatürk?ün önemine vurgu yaparak, "Dünyada eşi benzeri görülmemiş bir bayramı çocuklara armağan edecek kadar, çocuk bayramı yapacak kadar, büyük bir devlet adamı, büyük bir milliyetçi ve cumhuriyetçi olduğunu ispat etmiştir. Değerli Küçükçekmeceliler başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere çok değerli silah arkadaşlarını, ülkemiz uğruna şehit olmuş bu mertebeye ulaşmış tüm şehitlerimizi, birkaç gün önce kaybettiğimiz şehitlerimize, yakınlarına, silah arkadaşlarına başsağlığı diliyorum. Şehitlerimize Allah?tan rahmet diliyorum" diye konuştu.
Etkinliğin çok güzel geçtiğini belirten çocuklardan Nevin Akbudak, "Gayet güzel çocuklarda memnun teşekkür ediyoruz" dedi Nehir Akısarlı ise "Çok güzel geçiyor belediyemize teşekkür ediyoruz. Çocukları eğlendirmeye getirdik" dedi.
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















