Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    16961,36%1,57
  • DOLAR

    43,65% 0,03
  • EURO

    51,99% 0,32
  • GRAM ALTIN

    7104,34% -0,45
  • Ç. ALTIN

    11708,46% -0,32
Meridyen Eğitim Kurumları
GÜNDEM

İstanbul Beylikdüzü’nde kadın girişimciler bilimle buluştu

GÜNDEM

Bursa İnegöl’de Nöbetçi Kitaphaneler 816 bin kişiye hizmet verdi

GÜNDEM

Sakarya'da vatandaşın ‘huzuru’ için Ramazan planı belirlendi

GÜNDEM

Kamu Başdenetçisi Akarca, Düzce Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti

Tarih: 17.04.2019 20:00 Güncelleme: 17.04.2019 20:00
İmamoğlu: ?Mazbatamızı Teslim Aldık Çok Onur Duyuyorum, Mutluyum Gururluyum?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ve CHP yöneticileriyle birlikte Çağlayan?daki İstanbul Adalet Sarayından mazbatasını aldıktan sonra görevi devralmak için Saraçhane?deki İBB binasına geldi. İBB önünde toplanan partililer büyük bir kalabalık oluşturduğu için İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu, belediye binasına girmekte güçlük çekti. Belediye binası içerisine giren İmamoğlu, kameraların karşısına geçerek basın açıklamasında bulundu.

 

?Bu gün mazbatamızı teslim aldık çok onur duyuyorum, mutluyum gururluyum?

Saraçhane?deki İBB binasında açıklamalarda bulunan İmamoğlu, ?Bugün mazbatamızı İstanbul İl Seçim Kurulundan teslim aldık çok onur duyuyorum, mutluyum gururluyum. Öncelikle şunu ifade edeyim ben bu mazbatayı 16 milyon insanımız adına devraldım. Hiç kimsenin birbirinden farkı olmaksızın, hiç kimsenin birbirinden üstünlüğü olmaksızın tüm hemşerilerim adına devralmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum. Asla vazgeçmediğimiz değerlerimiz var. Haktan, hukuktan ve adaletten asla vazgeçmedik. Asla vazgeçmedik, toplumun demokrasiye olan inancından ve buna dönük mücadelesinden vazgeçmedik. Çok net ifade ediyorum. Bu şehirde yaşayan insanların sevgisiyle, saygısıyla oluşturduğu o birlik ve beraberlik duygusundan asla vazgeçmedik. Kimsenin hakkını yemedik. Bu şehirde yaşayan 16 milyon insanın hakkını yedirmeyiz dedik vazgeçmedik. Günün sonunda İl Seçim Kurulunun birleştirme tutanağıyla beraber mazbatayı aldık. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bu kentin ihtiyaçlarını biliyoruz. Bu şehirde yaşayan herkesin taleplerini biliyoruz ve hemen hizmet etmeye başlayacağız? dedi.

 

?Şehrimizin huzuru ve mutluluğu için bir an önce süreçlerle ilgili net ifadelerini ilgili kurullardan bekliyoruz?

Devam eden itiraz süreçlerinin olduğunun farkında olduğunu söyleyerek konuşmasını sürdüren İmamoğlu, ?İBB tüm alanları şeffaf bir şekilde halkına insanına bu gün itibariyle açılmıştır, açılacaktır. Bu şehrin yönetimini yürüten bu güzel kentin belediyesinin koridorları, makamları, bu belediyede çalışan herkes bir kişiye bir gruba, bir partiye hizmete değil 16 milyon insanına hizmet etmeye bugün itibariyle başlamıştır. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu an itibariyle devam eden süreçler var bunun farkındayız. Elbette ki şehrimizin yaşayan insanlarımızın huzuru ve mutluluğu için bir an önce süreçlerle ilgili net ifadelerini ilgili kurullardan elbette ki bekliyoruz. Bizim kafamız, zihnimiz, vicdanımız çok net. 16 milyon hemşerimizin çok net. Bu sürecin netleşmesiyle 17 gündür devam eden ve bugün sona eren belirsizliğin daha sonraki günlerde tartışma noktalarının bertaraf edilmesi adına ilgili kurulları en hassas ve hızlı bir şekilde süreci tamamlamalarını diliyorum. Bu şehre dünden bu güne bu şehirde belediyenin kurulduğu ilk tarihten bu güne emeği geçen katkı sunan, bu şehre iyi şeyler yapan kim varsa her birisine minnet ve şükran duygularımızı belirtmek istiyorum. Sıra bundan sonra bizde aynı titizlikle binlerce yıllık tarihe ve maneviyata şehrin doğasına saygısıyla bu kente özeni ana prensip elde ederek bütün evrensel doğrularla bu şehirde yaşayan insanların maneviyatını yaşam biçimini koruyarak yol yürüyeceğimizi duyuruyor ve söz veriyorum, Allah bizi mahcup etmesin? diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Yeni yılınız kutlu olsun
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

izmit sevdalısı
3.01.2026 03:04:46
Fatma başkanda gecıcı esnaf kalıcı yaptığı bu zulumlerin karşılığını esnaf seçim zamanı kendisine ödetcektir.Aklıselim davranıp bu zor ekonomık sıkıntılarda esnafa zulum yapmak yerine avmler karsısında kücük esnaf desteklenmeli sopa göstermemeli.Esnaf bunu unutmayacaktır

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 21 16 1 4 36 52
2.FENERBAHÇE A.Ş. 21 14 0 7 30 49
3.TRABZONSPOR A.Ş. 21 13 2 6 18 45
4.GÖZTEPE A.Ş. 21 11 3 7 15 40
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 21 10 4 7 10 37
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 21 9 6 6 14 33
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 21 7 5 9 0 30
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 21 7 7 7 -6 28
9.KOCAELİSPOR 21 7 8 6 -4 27
10.CORENDON ALANYASPOR 21 4 6 11 -2 23
11.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 21 6 11 4 -5 22
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 21 4 9 8 -9 20
13.TÜMOSAN KONYASPOR 21 4 9 8 -9 20
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 21 5 11 5 -15 20
15.İKAS EYÜPSPOR 21 4 11 6 -13 18
16.KASIMPAŞA A.Ş. 21 3 11 7 -13 16
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 21 2 10 9 -26 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 21 3 15 3 -21 12
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti