Meridyen Eğitim Kurumları

Icertis Sözleşme Süresi Yönetiminde Lider Seçildi

Icertis Sözleşme Süresi Yönetiminde Lider Seçildi

Bulutta kurumsal sözleşme süresi yönetiminin önde gelen sağlayıcılarından Icertis, akıllı, kurumsal platformu sayesinde en yüksek müşteri referansı puanını elde ederek lider seçildi.

Bulutta kurumsal sözleşme süresi yönetiminin önde gelen sağlayıcılarından Icertis, ABD merkezli araştırma şirketi Forrester tarafından yayınlanan Forrester Wave: Contract Lifecycle Management (CLM- sözleşme yaşam döngüsü yönetimi), birinci çeyrek dönem 2019 adlı son rapora göre lider olarak kabul edildiğini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre; Icertis, Forrester?in katı 1.0-5.0 ölçeğine göre mevcut teklif kategorisinde tüm satıcıları geçerek en yüksek puanı elde etti. Icertis Sözleşme Yönetimi (ICM) platformu, değerlendirmeye katılan tüm satıcılardan çok daha fazla puan elde ederek mevcut 22 teklif kriterinden 17?sinde (örneğin, sözleşme alma ve etiketleme, sözleşme onayı, sözleşme izleme) mümkün olan en yüksek skora (5.0) imza attı.

Icertis CEO?su ve Kurucu Ortağı Samir Bodas, konu ile ilgili değerlendirmesinde: "Monish ve ben, Icertis?i kurduğumuz günden beri ticaretin temelinde dönüşüm yaratan bir seyahati sürdürüyoruz. Icertis ekibinin sıkı çalışmasının, sözleşme süresi yönetiminde en yüksek puanlara sahip olması bizler için gurur verici. Bu sonuçtan dolayı her zamankinden çok heyecanlıyız ve dünyanın sözleşme yönetimi platformu olma misyonumuzu gerçeğe dönüştürmek için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.


Cumartesi 33.2 ° / 24.4 °
Pazar 32.7 ° / 24.3 °
Pazartesi 34.9 ° / 24.8 °
  • BIST 100

    11177,17%0,34
  • DOLAR

    33,04% -0,11
  • EURO

    36,01% -0,40
  • GRAM ALTIN

    2563,39% -1,43
  • Ç. ALTIN

    4149,71% -1,91
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun