Meridyen Eğitim Kurumları

98 Yaşındaki Amcanın Başkan Adayı Yıldırım İle Ümraniye-Fenerbahçe Sohbeti

98 Yaşındaki Amcanın Başkan Adayı Yıldırım İle Ümraniye-Fenerbahçe Sohbeti

Futbol hayranı 98 yaşındaki, 20 torun sahibi Hasan amca ile karşılaşan AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, onunla Ümraniyespor-Fenerbahçe maçını konuştu. Fenerbahçe ile ilgili, ?Tekmede kötü, voleybolda iyi? diyen Hasan amca, ?Başakşeh

Ümraniye?deki mahalle ve sivil toplum kuruluşlarını karış karış dolaşarak, vatandaşlarla buluşan Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, Çankırı İli Kurşunlu İlçesi Demirciören Köyü Derneği ziyareti sırasında 98 yaşındaki Hasan Arpacı ile maç sohbeti yaptı. Yaşına rağmen hâlâ arıcılık yaptığını öğrendiği 20 torun sahibi Hasan Arpacı ile sohbet eden Yıldırım, Hasan amcaya dün akşam Ziraat Türkiye Kupası?nda karşılaşan Ümraniyespor-Fenerbahçe maçını sordu. Önce Fenerbahçe?yi değerlendiren Arpacı, ?Tekmede kötü, voleybolda iyi? dedi. Maçları kaçırmadan izlediği öğrenilen Hasan Arpacı, Ümraniyespor için de ?İnşallah kupayı alır? temennisinde bulundu. Hasan amca, ?yeni sezonda kim şampiyon olsun? şeklindeki bir soruya ise, ?Bu sene şampiyon olursa yeni yetmeler olsun. Başakşehir iyi oynuyor, helal olsun? dedi.

Başkan adayı Yıldırım ise, ?Başakşehir iyi oynuyor değil mi. Ben de Başakşehir?de yöneticiyim? dedi. Yıldırım, Hasan amcanın elini öperek, dua etmesini istedi.


Salı 19 ° / 14.1 °
Çarşamba 22.6 ° / 14.9 °
Perşembe 23.6 ° / 17.3 °
  • BIST 100

    10628,13%-0,45
  • DOLAR

    32,17% -0,14
  • EURO

    34,91% -0,02
  • GRAM ALTIN

    2430,37% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3908,75% -0,01
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun