Tarih: 19.01.2019 21:41

Ferahevler Şampiyon Oldu, Tarih Yazdı

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul 1. Amatör Lig 9. Grup`ta bugün deplasmanda Esenler Kentyıldızspor`u 2-0 yenen Ferahevlerspor bitime iki hafta kala Süper Amatör Lig`e çıkmayı garantiledi. Sarıyer temsilcisi böylece 34 yıllık tarihinde ilk kez İstanbul futbolunun en üst seviyesine yükseldi.

İBB Bayrampaşa Stadı`nda oynanan zorlu maçta Kentyıldızspor`u 2-0`la geçen Özcan Kocaman`ın öğrencileri, takipçileri Çeliktepe Ümitspor`la arasındaki 4 puanlık farkı korudu. Ümitspor`un kalan iki haftada tek maçı kalması nedeniyle yeşil beyazlı ekip (Bugün kırmızı forma giydiler) mutlu sona ulaştı. Bu, Ferahevlerspor`un A takım seviyesinde ikinci şampiyonluğu oldu. Kulüp daha önce 2010-11 sezonunda 2. Amatör`de şampiyon olmuştu. Sarıyer temsilcisi ayrıca üç sezon önce grup ikincisi olarak 1. Amatör`e çıkmıştı.

Yeni yönetimiyle atılım yapan ve başarılı bir sezon geçiren Ferahevlerspor`un U15 takımı da bu sezon B Ligi`nde 14 maçta 13 galibiyet, 1 beraberlik ile mutlu olan ulaşmış ve kulübe tarihindeki ilk alt yapı şampiyonluğunu getirmişti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
... ...