Meridyen Eğitim Kurumları

Robin Caponun Kendi Kendine Öğren: Çizim Kitabı Raflarda

Robin Caponun Kendi Kendine Öğren: Çizim Kitabı Raflarda

Ressam Robin Capon?un temel çizim tekniklerinden perspektifle ilgili önemli ipuçlarına kadar çizimle ilgili ihtiyaç duyulan tüm bilgileri kapsayan kitabı ?Kendi Kendine Öğren: Çizim? raflardaki yerini aldı.

Ressam Robin Capon?un hazırladığı, Manolya Aşık Öztürk?ün çevirisini yaptığı Sanat Kuramları kategorisinden çıkan ?Kendi Kendine Öğren: Çizim? adlı kitap raflardaki yerini aldı. Hayalperest Yayınları etiketiyle çıkan kitabın yazarı ressam Robin Capon, herkesin iyi çizim yapabileceğine inandığını belirterek kaleme aldığı kitapta, kullanılacak malzemenin seçimine, eskiz yapma tekniklerine, gölgelendirme, ölçü alma gibi aşamalara, kağıdın farklı malzemelere göre nasıl hazırlanacağına ve daha pek çok ayrıntıya değiniyor.

Çizim yaparken karşılaşılabilecek sorunların da açıklandığı kitapta bölüm sonlarında verilen alıştırma çalışmaları, konuların pekiştirilmesini sağlarken okurun çizim konusunda deneyim kazanmasına da yardımcı oluyor. Çizim yapma sürecinde okurun motivasyonunu daima yüksek tutacak bir rehber olan ?Kendi Kendine Öğren: Çizim? kitabı, çizim yapmaya ilgi duyan ancak kendini yeterince yetkin hissetmeyen herkesi eline kalem ve kağıt alıp denemeler yapmak konusunda cesaretlendiriyor.



Cumartesi 22.1 ° / 13.7 °
Pazar 22.5 ° / 13.8 °
Pazartesi 22.5 ° / 13.7 °
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun