Meridyen Eğitim Kurumları

Denetimli Serbest Hükümlülere Şiddet Eğitimi Verildi

Denetimli Serbest Hükümlülere Şiddet Eğitimi Verildi

İzmit Belediyesi ve Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) ortaklığında denetimli serbestlik cezası olan hükümlülere aile içi kadına yönelik şiddetle mücadele eğitimi verildi.

 

İzmit?te KADEM ortaklığında düzenlenen etkinlikte Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Sosyoloğu Elin Şehnaz Uysal tarafından verilen eğitimde şiddetin tanımı, şiddetin türleri, şiddetin sonuçları, toplumsal cinsiyet eşitliği konuları anlatılarak, eşitsizliğin çocuklukta başladığı, toplumun belirlediği rollerin etkili olduğu ifade edildi. Kadına şiddetin bireysel bir sorun değil toplumu ilgilendiren bir mesele ve bir insan hakları ihlali olduğuna dikkat çekilen eğitimi yaklaşık 40 hükümlü ilgiyle takip ettiler. Soru ve cevap şeklinde gerçekleşen eğitimin oldukça yararlı geçtiği ifade edildi.

 

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Birim Sorumlusu Asuman Sert, KADEM Kocaeli Temsilcisi Berna Abiş ile dernek yöneticileri eğitim öncesinde Kocaeli Denetimli Serbestlik İl Müdürü Cenk Aslan?ı ziyaret ederek kurumlar arası ortak çalışmaları değerlendirdiler.



Cumartesi 27.7 ° / 22.4 °
Pazar 30.8 ° / 23.2 °
Pazartesi 32.3 ° / 24.8 °
  • BIST 100

    10900,32%0,27
  • DOLAR

    32,96% -0,07
  • EURO

    35,82% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2518,75% 0,46
  • Ç. ALTIN

    4093,75% 0,23
Meridyen Eğitim Kurumları
Ebru Kılıç Beauty
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun