Meridyen Eğitim Kurumları

Balyanoz Koyunun Çehresi Değişiyor

Balyanoz Koyunun Çehresi Değişiyor

Darıca Bayramoğlu Balyanoz Koyu?nda çalışmalar son aşamaya gelirken, çimlendirme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte sahilde renkli görüntüler oluştu.

Yetkililer üst yapı çalışmalarının son aşamaya geldiği projede bahar aylarıyla birlikte çalışmaların tamamlanacağı müjdesini verirken, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise projenin bölgeye değer katacağını ifade etti.

Başkan Karabacak, ?Sahillerimizi halkımızla buluşturmaya devam ediyoruz, proje tamamlandığında bölgeye yeni bir yaşam alanı daha kazandırmış olacağız. Özellikle Bayramoğlu, Piri Reis ve Emek Mahallelerimizde ikamet eden vatandaşlarımıza yürüme mesafesinde olacak. Balyanoz Koyu Projesi, ilçemizdeki sahillerimizi halkımıza kazandırma adına önemli bir adım. İçerisinde sosyal tesisler, kafeteryalar, spor alanları, çocuklara yönelik parklar, dinlenme alanları gibi birçok aktiviteyi barındıracak projemizde altyapı çalışmalarının önemli bir kısmı tamamlandı. Bağlantı yollarıyla birlikte bölgenin çehresi değişecek. İlçe halkımıza şimdiden hayırlı olsun? dedi.



Pazar 26.3 ° / 20.3 °
Pazartesi 15.9 ° / 15.3 °
Salı 16.9 ° / 14.2 °
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64
Meridyen Eğitim Kurumları
Ambalaj ürünleri pazarlama
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun