- İMSAK 05:48
- GÜNEŞ 07:13
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:15
- YATSI 20:34
-
BIST 100
15997,98%-1,78
-
DOLAR
44,18% 0,15
-
EURO
50,66% -0,53
-
GRAM ALTIN
7224,79% 0,27
-
Ç. ALTIN
11622,08% -1,19
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
Kocaeli Üniversitesi himayesinde Sürdürülebilir Çevre Konferansı kapsamında Çevre Mühendisliği bölümü öğrencilerinden oluşan 50 kişilik grup Prof. Dr. Aykan Karademir ile birlikte İZAYDAŞ?ta bilgilendirme sunumu ve teknik gezi programına katıldı. Tanışma ve tanıtım filminin izlenmesiyle başlayan programda İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç öğrencilerle tecrübelerini paylaşırken Çevre Mühendisi Gökhan Tilki şirketin faaliyetleri ve tesisin çalışma sistemi hakkında sunum gerçekleştirdi.
Sektöre adım atacak öğrencilerle tecrübelerini paylaşan İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, Çevre Mühendisliğinin teknik tarafının yanı sıra vicdani boyutu yüksek bir meslek olduğunu belirtti. Saraç, ?Bir süre sonra işiniz, fazla mesainiz, aileniz ve çevreniz size vakit bırakmayacak. 24 saatin yetmeyeceği zamanlar gelecek. Mümkünse şimdi kendinizi donatın. Kendinizi dinlendirmek için alternatif uğraşlar oluşturun. Boş zaman diye bir şey yoktur. Zamanınızı iyi yönetmeye çalışın? dedi.
Kocaeli Üniversitesi Çevre Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aykan Karademir ise, ?İZAYDAŞ ile her türlü iş birliğimiz devam ediyor. Özellikle mesleki açıdan baktığımızda İZAYDAŞ gibi bir kurum başka hiçbir ilde yok. Türkiye?nin atık bertarafındaki en donanımlı kuruluşu. Bu bizim içinde büyük bir şans ve bunu öğrencilerle birlikte değerlendirmemize olanak sağladığınız için teşekkür ediyorum? dedi. Program daha sonra tesis ziyareti ve birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















