Meridyen Eğitim Kurumları
Meridyen Eğitim Kurumları
GÜNDEM

Gaziantep Büyükşehir'den şehre Akıllı Sebze Hali

GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir'den haşerelerle yoğun mücadele

GÜNDEM

Eskişehir Şirintepe Çocuk Şenliği'nde büyük coşku

YEREL YÖNETİMLER

Merkezefendi Kariyer ve İstihdam Ofisi İş İmkanı Sunuyor

Tarih: 05.07.2025 14:19 Güncelleme: 05.07.2025 14:19
Antalyalılar Kadınlar Plajı’ndan büyük memnuniyet duyuyor

Antalya’da kadınlara güvenli, konforlu ve keyifli bir sosyal yaşam alanı sunan Sarısu Kadınlar Plajı bu yaz da kadınların gözde plajı olmayı sürdürüyor.

ANTALYA (İGFA) - Sarısu Kadınlar Plajı’nda konforlu, temiz ve güvenilir bir ortamda hizmet veriliyor. Plajın işletmesini yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi iştiraki ANET A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Cengiz, Kadınlar Plajı’nda uygulanan kuralların 2014 yılından itibaren aynı olduğunu ve değişmediğini söyledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden ANET A.Ş. tarafından işletilen Sarısu Kadınlar Plajı, yaz sezonuyla birlikte kadın ziyaretçilerin gözdesi olmayı sürdürüyor. Girişlerin ücretsiz olduğu ve 09.00-19.00 saatleri arasında yalnızca kadınlara özel hizmet veren Kadınlar Plajı, ziyaretçiler tarafından büyük memnuniyetle karşılanıyor. Güvenlikten, temizlik personeline, cankurtarandan restoran ve kafe çalışanlarına kadar tüm personelin kadın olduğu plajda, misafirler güvenli ve huzurlu bir ortamda denize girmenin yanı sıra, keyifli vakit geçirme imkanı buluyor.

KURALLAR AÇILDIĞI GÜNDEN BU YANA UYGULANIYOR

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden ANET A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Cengiz, Kadınlar Plajı’nın 1 Haziran 2025 itibariyle yeni sezonu açtığını, kadınlara güvenli bir ortamda gün boyu keyifli vakit geçirebilecekleri bir yaşam alanı oluşturduklarını söyledi. Son günlerde kamuoyunda Kadınlar Plajı’na girişte uygulanan kurallara yönelik bir takım eleştiriler olduğunu belirten Cengiz, “2014 yılında Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan Sarısu Kadınlar Plajı bir takım kurallarla hizmete girdi. 2019 yılında Başkanımız Muhittin Böcek’in göreve gelmesinin ardından kadınların mağduriyetini gidermek adına bu kurallarda bir takım esneklikler de sağlandı. Her işletmenin olduğu gibi kadınlar plajının da açıldığı günden itibaren uygulanan bir takım kuralları var. Bu kurallar yeni konulmuş gibi lanse edilmesi doğru değil. Kumsalın korunması adına kuruyemiş, kabuklu yiyecek, kavun, karpuz, bal, reçel gibi şekerli yiyecekler ve tencere yemekleriyle plaja girilmesi uygun değil ve Sarısu Kadınlar Plajının açıldığı 2014 yılından beri de bu kural değişmedi. Alanın hijyeninin korunması, sinek ve haşere gibi vatandaşları rahatsız edici unsurların oluşmaması adına evsel gıdalar alınmamaktadır. Bu uygulama yeni değil, Kadınlar Plajı’nın hizmete girdiği günden itibaren uygulanan kurallardır” dedi.

KURALLAR AÇILDIĞI GÜNDEN İTİBAREN AYNI

Kadınların daha rahat edebilmeleri adına kurallarda bir takım esneklikler de yaptıklarını aktaran Nuri Cengiz, “Kadınlar kamp sandalyeleri ve güneş şemsiyeleriyle plaja rahatlıkla girebilmektedir. Plajı ziyaret eden, alanı gezen kadınlar da kamp sandalyeleri ile gelen misafirlerin içerde güzel vakit geçirdiklerini rahatlıkla görebilir. Piknik yapmak isteyen ziyaretçilerimiz Kadınlar Plajı’nın hemen yanında bulunan Sarısu Piknik alanında tüm konforuyla pikniklerini yapabilirler. Böylesi bir alanda hizmet alan herkesin mutlu olabilmesi ve plajdan memnun ayrılması için var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.

KADINLAR ÇOK MEMNUN

Sarısu Kadınlar Plajı’nın ziyaretçilerinden Ayşegül Kılıç, Antalya’ya Amasya’dan geldiklerini belirterek, “Birkaç gündür Antalya’dayız. Bu plaja da ilk defa dün geldik, hoşumuza gitti. Bugün tekrar geldik. Plajı da çok güzeldi” dedi. Ziyaretçilerden Fatma Türk ise son üç yıldır bu plaja geldiklerini söyleyerek, “Memnun olduğum için her zaman arkadaşlarımla toplanıp gelebiliyoruz. Seviyoruz rahat bir ortam. Güvenlik arkadaşlar da her zaman bizlere yardımcı oluyor” diye konuştu.

Çayırbaşı'nda sefalet sona eriyor

Cemil
4.07.2025 19:51:35
Sizin sitenizde su borusu değiştirildi diye yazarken, başka sitelerde altyapı kanalizason falan diye yazıyor hangisi doğru?

İSKİ'den gelen kötü kokular muhtarları isyan ettirdi

Hüseyin
1.07.2025 00:40:11
Büyükdere fidanlığının içindeki dere resmen b.k kokuyor, her yer sivrisinek dolu, derenin yanında çocuk parkı var, koşu parkuru var, çokmu zor o dereyi temizlemek, kim ilgileniyorsa el atsın koltuklar rahat herhalde kalkıp gitmek zor geliyor galiba

Sarıyer'in asırlık çınarı vefat etti

Çayırbaşılı
11.06.2025 18:21:13
Emine teyzeye Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Balık Ayhan hayatını kaybetti!

Aysun
13.05.2025 20:08:45
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti