- İMSAK 05:41
- GÜNEŞ 07:06
- ÖĞLE 13:18
- İKİNDİ 16:39
- AKŞAM 19:19
- YATSI 20:38
-
BIST 100
15954,59%-0,83
-
DOLAR
44,16% -0,14
-
EURO
50,83% 0,65
-
GRAM ALTIN
7108,34% -0,38
-
Ç. ALTIN
11534,35% -0,30
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Antalya Büyükşehir Belediyesi, sınav haftası başlayan Akdeniz Üniversitesi öğrencilerine sıcak çorba ikramında bulunuyor. Çorba dağıtımı, 14 Kasım'a kadar her akşam 22:00-23:00 saatleri arasında Akdeniz Üniversitesi Merkez Kütüphanesi önünde gerçekleştirilecek.
Gençlerin Yanında Olma Çabası
Antalya Büyükşehir Belediyesi, şehrin ve ülkenin geleceği olan gençlerin yanında olmayı sürdürüyor. Vize haftasının başlamasıyla birlikte yoğunlukları artan öğrencilere, belediye tarafından çorba ikram ediliyor. Akdeniz Üniversitesi Merkez Kütüphane önünde yapılan çorba dağıtımı, 14 Kasım'a kadar 22:00-23:00 saatleri arasında devam edecek.
Enerji ve Motivasyon Kaynağı
Çorbalar, Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı aşevinde özenle hazırlanıyor. Ders çalışma yoğunluğu arasında yemek yapmaya vakti olmayan öğrenciler, yapılan sıcak çorba ikramıyla öğün atlamadan ders çalışma maratonunu sürdürüyor. Bu yoğun dönemde yapılan çorba ikramının kendilerine hem enerji verdiğini hem de motive ettiğini belirten öğrenciler, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.
Belediye Yetkilisinden Açıklama
Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardımlar Şube Müdürü Funda Alpaslan Talay, Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak, vize haftasında öğrencilerin içini ısıtmaya geldiklerini söyledi. Talay, "3-14 Kasım tarihleri arasında her akşam 22:00-23:00 saatleri arasında, Merkez Kütüphane önünde öğrencilerimize sıcak çorba ikramımız var. Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak, ders çalışılan uzun gecelere, soğuk havaya, sınav stresine iyi gelecek bir mola için sizi çorba ikramımızla merkez kütüphane önüne bekliyoruz. Bazen bir kase çorba, yorgun bir gecede en güzel dayanışmadır. Tüm öğrencilere başarılar diliyoruz" dedi.
Öğrencilerden Teşekkür
Akdeniz Üniversitesi öğrencisi Fatma Dağ, "Bugün ders çalışmak için kütüphaneye geldim ve bu çorba ikramıyla karşılaştım. Ders çalıştığımız bu soğuk havalarda Antalya Büyükşehir Belediyesi çorba getirmiş bize. Vize haftasında yoğunluktan yemek yapmaya bile fırsatımız olmuyor. Böyle bir şey düşünülmesi çok güzel olmuş Büyükşehir Belediyesi'ne çok teşekkür ederiz" diyerek memnuniyetini dile getirdi.
Antalya,Antalya Belediyesi
Antalya,Antalya Belediyesi
belediye365.com
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















