- İMSAK 05:48
- GÜNEŞ 07:13
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:15
- YATSI 20:34
-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,18% 0,15
-
EURO
50,87% -0,08
-
GRAM ALTIN
7265,53% 0,83
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Ankara'da Ramazan dayanışması büyüyor.
9 Milyon TL'yi Aşan Yardım
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Ramazan ayı boyunca sürdürdüğü dayanışma kampanyaları kapsamında önemli bir yardım rakamına ulaştı. 9 Mart 2026 saat 11.15 itibarıyla, 5 milyon 80 bin 835 TL değerinde 3 bin 785 gıda kolisi ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Ayrıca 4 milyon 314 bin 493 TL tutarındaki fitre ve fidye desteği de vatandaşların Başkent Kart hesaplarına yatırıldı. "Suver" kampanyası kapsamında ise sosyal destek alan ailelerin su faturaları ödendi.
Başkan Yavaş'tan Dayanışma Çağrısı
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yayımladığı mesajla vatandaşları dayanışmaya davet etti. Yavaş, "Koliver", "Suver" ve "Fitre/Fidyever" kampanyaları kapsamında milyonlarca liralık yardımın ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını belirtti. Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ayı olduğunu vurgulayan Yavaş, "Küçük bir katkı, bir ailenin sofrasında büyük bir mutluluğa dönüşebilir. Gelin, Ankara'nın kalbinde bu iyiliği birlikte çoğaltalım" dedi.
Kampanyalar Ramazan Boyunca Devam Edecek
Kampanyaların Ramazan ayı sonuna kadar devam edeceği bildirildi. Vatandaşlar, https://koliver.ankara.bel.tr/, https://fitrever.ankara.bel.tr/ ve https://suver.aski.gov.tr/ adresleri üzerinden kampanyalara katılarak dayanışmaya ortak olabilecek.
Ankara,Ankara Belediyesi
belediye365.com
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















