- İMSAK 05:31
- GÜNEŞ 06:56
- ÖĞLE 13:16
- İKİNDİ 16:42
- AKŞAM 19:26
- YATSI 20:46
-
BIST 100
16113,64%-0,03
-
DOLAR
44,32% 0,06
-
EURO
51,40% 0,22
-
GRAM ALTIN
6276,27% -2,02
-
Ç. ALTIN
10625,37% -4,76
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Altınordu'da Ramazan Sofraları 30 Bin Kişiye Ulaştı
Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Ramazan ayı boyunca vatandaşlara her gün farklı menülerden oluşan 30 bin iftar yemeğini paket servisle ve Kent Lokantalarında ikram ettiklerini belirtti. Tepe, "Ramazan boyunca kurduğumuz iftar sofraları, paylaşmanın ve dayanışmanın ne kadar güçlü bir değer olduğunu bir kez daha ortaya koydu" dedi.
Maneviyat ve Beraberlik Sofraları
Altınordu Belediyesi, Ramazan'ı birlik ve dayanışma ruhu içinde karşılayarak sosyal belediyecilik örneği sergiledi. Yeni ve Düz Mahalle'deki Kent Lokantalarının kapıları iftar saatinde ücretsiz olarak vatandaşlara açıldı. Uygulama, 7'den 70'e herkesin aynı sofrada buluşmasına vesile olurken, Ramazan'ın manevi atmosferi bu mekanlarda yaşatıldı.
Hayırsever Desteği ile Dayanışma
Geçen yıl başlatılan 'Askıda İftar' geleneği bu yıl da sürdürüldü. Hayırseverlerin katkılarıyla hazırlanan iftar paketleri vatandaşlara ulaştırılarak, Ramazan'ın paylaşma ruhu pekiştirildi. Vatandaşlar, iftar paketlerini evlerinde aileleriyle açma veya Kent Lokantalarında toplu sofralara katılma seçeneğine sahipti.
"Sosyal Belediyecilik Bir Gönül İşidir"
Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe yaptığı açıklamada, dayanışmayı en temel değer olarak gördüklerini ifade etti. Tepe, "Sosyal belediyeciliği sadece bir hizmet değil, aynı zamanda bir gönül işi olarak görüyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızın da katkılarıyla Ramazan ayı boyunca her gün hemşehrilerimize sıcak yemek ulaştırdık" dedi. Başkan Tepe, ortaya çıkan birlik tablosunun Altınordu'nun dayanışma ruhunu gösterdiğini belirterek, katkı sunan tüm hemşehrilerine teşekkür etti.
Ordu,Altınordu Belediyesi
Ordu,Altınordu Belediyesi
belediye365.com
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















