- İMSAK 05:45
- GÜNEŞ 07:09
- ÖĞLE 13:18
- İKİNDİ 16:38
- AKŞAM 19:17
- YATSI 20:36
-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, kuraklıkla birlikte çekilme Altınapa Baraj Gölü’nün etrafındaki çöpleri temizledi. 3 gün süren mıntıka temizliğiyle kıyılarda biriken çöpler toplanarak geri dönüşüme gönderildi. Çalışma, hem su kaynağının korunmasına hem de bölgenin doğal yaşamına nefes aldırdı.
KONYA (İGFA) - Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, şehrin önemli su kaynaklarından biri olan Altınapa Baraj Gölü çevresinde geniş kapsamlı bir mıntıka temizliği çalışması gerçekleştirdi.
Özellikle hafta sonları balık tutmak veya sportif amaçlı olta balıkçılığı yapmak isteyenlerin tercih ettiği bir alan olarak bilinen Altınapa Baraj Gölü’nün kuraklık nedeniyle su seviyesinin düşmesiyle kıyı şeritlerinde biriken atıklar gün yüzüne çıktı.
Yaklaşık 3 gün süren mıntıka temizliğinde, 8 bin 500 kilo çöp toplandı. Toplanan atıklar, geri dönüşüm tesislerine gönderilerek yeniden ekonomiye kazandırıldı. Çalışma, hem su kaynağının korunmasına hem de bölgenin doğal yaşamına nefes aldırdı.
KOSKİ Genel Müdürlüğü, bölgeyi kullanan vatandaşların, doğanın kirletilmemesi ve çevre temizliği konusunda daha duyarlı olmalarının önemli olduğunu açıkladı.
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















